Bøller chikanerer pensionist

En ødelagt postkasse er bøllernes seneste påfund. Chikanerierne bliver grovere og grovere, og Jørn Mathiasen, der bor alene i sit hus i det sydlige Ringe, er bange for, hvad de finder på næste gang.
Foto: Robert Wengler

Bøller chikanerer pensionist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HETZ: To unge mænd står bag drillerier og hærværk mod 73-årig mand fra Ringe

- I første omgang tænkte jeg ikke nærmere over det. Men næste morgen, da jeg skulle ud og hente avisen , kunne jeg se, at det var gået ud over min postkasse, fortæller den 73-årige pensionist.

En smadret postkasse, godt gennembanket med tunge køller eller en jernstang, er blot den seneste episode i rækken af chikanerier, den pensionerede bankmand har været udsat for i løbet af den seneste måned.

To unge mænd, måske et par store knægte, har tilsyneladende set sig sure på den ældre herre, der bor alene i sin villa på Bellisvej i det sydlige Ringe.

Nu er det nok

- Som regel kommer de sidst på aftenen og ringer på min dør. Når jeg så lukker op, stikker de af, fortæller han.

Mens drillerierne mest er irriterende, skaber bøllernes mere håndfaste chikane utryghed hos Jørn Mathiasen. Tidligere er hans hoveddør og bilruder blevet smurt til med en ubestemmelig, klistret masse, og hans bil har også fået knækket bagrudeviskeren.

- Jeg er ikke gået til politiet før, men nu har jeg simpethen fået nok, konstaterer Jørn Mathiasen.

- Fredag formiddag ringede de på døren igen. Jeg lukkede op, og de stak som sædvanlig af. Men de nåede lige at råbe, at de ville komme og besøge mig om aftenen. De kom så lørdag aften og ødelagde min postkasse.

Spyttede og stak af

Chikanerierne startede, efter Jørgen Mathiasen en aften fik øje på to store knægte, som gik rundt i en nabohave. Han går ud fra, at de er blevet sure på ham, fordi han bad dem om at forsvinde.

- Jeg har aldrig fået set deres ansigter ordentligt, men jeg regner med, at det er de samme to, fortæller han.

Et par gange har han forsøgt at fange bøllerne, men da han er dårligt gående, har forhavendet aldrig båret frugt.

- En aften jagtede jeg dem ud af haven med min stok. Den ene af dem vendte sig om og spyttede efter mig, inden han stak af, husker Jørn Mathiasen.

Han tilføjer:

-Jeg er sgu ikke bange for dem, men det er efterhånden meget ubehageligt. Hvem ved, hvad de kan finde på næste gang?

Ifølge politiet går chikanerierne kun ud over Jørn Mathiasen. Ingen af hans naboer har mærket noget til bøllernes gøren og laden.

Bøller chikanerer pensionist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce