Bølgen af tricktyverier mod ældre fortsætter

Arkivfoto

Bølgen af tricktyverier mod ældre fortsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere steder i løbet af onsdagen var tricktyve på spil. Alle steder var ældre målet for tricktyvene.

Ringe/Håstrup/Vester Åby: I løbet af onsdagen var tricktyve på spil tre steder i kommunen.

Klokken 11.10 blev en 85-årig kvinde på Hybenvej i Ringe udsat for en tricktyv.

Ifølge Fyns Politi blev kvinden opsøgt på sin bopæl af en kraftig kvinde med østeuropæisk udseende. Den østeuropæiske kvinde kom ind i huset og gik rundt. Den 85-årige var forvirret over situationen og kunne ikke finde ud af, hvad østeuropæeren ville. Hun fik hende derfor ud af huset, men opdager bagefter, at der mangler nogle kontanter fra hjemmet. Det er ikke oplyst, hvor mange penge det drejer sig om.

Også på Bymosevej i Håstrup var tricktyve på spil.

Klokken 9.45 onsdag bankede det på døren hos en 76-årig kvinde. To yngre udlændinge - en kvinde og en mand - ønskede at få fyldt deres vandflaske op med vand. Den 76-årige lukkede dem ikke ind, men gik ud på toilettet og fyldte flasken.

Men den udenlandske kvinde hældte det ud igen og bad om noget koldt i stedet. Hun gik med ind i huset, hvor den 76-åriges hund begyndte at gø. Derefter forsvandt de to tricktyve tomhændet.

Plejecenteret på Lysbjergvænget i V. Åby har også haft besøg. Politiet arbejder med en teori om, at det kan være de samme, der var på spil i Håstrup.

Tirsdag klokken 16 har to yngre udlændinge henvendt sig til to beboere for at få fyldt deres vandflaske. De er ikke sluppet afsted med noget, og der er ikke noget nærmere signalement af tricktyvene.

Hvis du har set eller hørt noget mistænkeligt omkring de tre tidspunkter, bedes du rette henvendelse til Fyns Politi på 114. De anbefaler også, at man ikke lukker døren op i lignende situationer.

Bølgen af tricktyverier mod ældre fortsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce