Søndag den 6. marts fra klokken 10-14 åbnes dørene til Bøgebjerghallen og Bøgebjergmessen, der i år er den tredje af sin slags.

Ved sidste års Bøgebjergmesse, var der 42 stande og 300 besøgende, og det tal kommer de også op på i år - og lidt til, understreger arrangør Jette Steensen.

- Nogen er gengangere og nogen er med for første gang, forklarer hun.

Jette Steensen lover, at der både er noget at se, høre og smage på.

I år har de som noget nyt besøg af Oure efterskole Sport & Performing Arts. De deltager både med en stand og en lille opvisning kl. 13 .

- Jeg glæder mig også over, at der kommer besøg fra Dalum Landbrugskole. Det er dejligt, at der er så stor opbakning fra de omkringliggende lokalsamfund, De har alle så meget at byde på, siger Jette Steensen.

Hun nævner også Fjellebroen Sejlklub, der har en stand på messen, og det understreger, at der er plads til alle.

Herudover er der et bredt udvalg.

I velværeafdelingen kan man høre mere om hypnose, massage og helsekost, og der vil også være foredrag.

Der vil være masser af smykker, kunst og tøj - både praktisk og pænt. Der er en Tupperware-stand og alt til dyrene hos Dyrenes Verden.

Lidt til ganen kan man få hos den lokale slagterforretnings stand og skylle det ned hos Jørgens Vinlager.

Er man i stedet ude efter rådgivning om mere praktiske ting, som VVS og brugte biler, maling og havemaskiner, så kan man også finde det.

Og så er der en del stande med lokale foreninger, som er klar til at fortælle om, hvad der sker i lokalsamfundene.

- Jeg er meget tilfreds og hvem ved, måske kan messen til næste år strække sig over to dage, som er mit mål. Jeg regner i den grad med at der kommer mange og håber på mere en 300 besøgende for udstillernes skyld.

Det koster 20 kroner at komme ind på messen.

  • Jørgensen_Anne

    Af:

    Journalist på redaktionen i Faaborg-Midtfyn Kommune. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og UgeAvisen Faaborg. Er 31 år og bosat i Faaborg.