Fiskedam, volleykampe, sponsorløb, king size bordfodbold og en overraskelse til sommerens festligheder i Vester Aaby.

Vester Aaby: De seneste to år har Bøgebjergfesten, der arrangeres af Bøgebjerg IF, været afholdt i juni, men i år er festlighederne tilbage i august. Nærmere bestemt den 18. og 19. august.

Fredagens program er strikket sammen i samarbejde med Bøgebjergskolen og Bøgebjerg Børnehus. Skolen sørger for masser af børnevenlige aktiviteter for både store og små fra klokken 16. Der vil naturligvis være hoppeborg og fiskedam, som der plejer, forlyder det.

Det plejer at være nogle hyggelige timer, hvor ungerne leger, til de vælter om af træthed.

Mette Gerber, arrangør.

Senere er der fællesspisning på plænen omkring volleybanerne. - Det plejer at være nogle hyggelige timer, hvor ungerne leger, til de vælter om af træthed, fortæller Mette Gerber fra arrangørgruppen.

Aftenens højdepunkt er beachvolleyturneringen, som tager sin begyndelse klokken 18.30. Tilmelding til turneringen skal ske til Morten Heidtmann senest den 15. august på telefonnummer 60 21 87 50 eller på heidtmann@gmail.com.

Tilskuervenlig rute

Lørdag er der liv på pladsen fra klokken 12, hvor både ølvogn, fiskedam og hoppeborg åbner.

- I år prøver vi at blive nede på sportspladsen ved beachvolleybanerne også om lørdagen. Det har været temmelig besværligt at skulle flytte ølvogn og hoppeborg om aftenen, siger Mette Gerber.

Lørdag skal der løbes sponsorløb. Ruten er i år langs sportspladsen ved skolen - den er meget tilskuervenlig, og der kan heppes hele vejen rundt. Der er udlevering af løbsnumre samt aflevering af indsamlede sponsorater fra klokken 12.

Klokken 14 byder programmet på en overraskelse. Mere info følger i Facebookgruppen "Vester Aaby" eller på byens infoskærme.

Trænger man til at få rørt lattermusklerne kan man med fordel tilmelde sig king size bordfodbold, som begynder klokken 15. Der spilles med fem personer på banen, max syv personer på et hold. Der er både børne- og voksenturnering, og man skal tilmelde sig til Morten Heidtmann senest den 15. august.

- Det gav rigtig mange grin sidste år, så vi håber, at ligeså mange hold vil komme og dyste om æren i år, lyder det fra Mette Gerber.

 

  • Billede

    Af:

    Journalist på Faaborg-Midtfyn-redaktionen. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende, Ugeavisen Faaborg, fyens.dk og mitfyn.dk.