Bo A. som busguide, nej tak

Ta' en Bo på bustur er tilsyneladende ikke et slogan, der bider på kommunens nye borgere. Tegning: Gert Ejton

Bo A. som busguide, nej tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kun fem ud af flere hundrede nye tilflyttere til ville med borgmesteren på busrundtur i kommunen

Faaborg-Midtfyn: Heldigvis skal Faaborg-Midtfyn Kommune ikke overleve på at sælge busrejser. Og heldigvis skal borgmester Bo Andersen ikke leve af at være busguide.

Der var nemlig forsvindende få borgere, som sagde ja tak, da kommunen for nylig arrangerede gratis bustur rundt i hele Faaborg-Midtfyn for nye tilflyttere - med borgmesteren som busguide.

Faktisk takkede kun fem ja til tilbuddet, som ellers blev sendt ud til 300-400 nye borgere i årets første tre måneder, oplyser kommunikationsmedarbejder Lotte Holm, fra rådhuset.

- Faktisk kunne vi bare have lejet en taxa, men vi valgte altså at aflyse, konstaterer Lotte Holm tørt og tilføjer, at hun havde håbet, at mindst 20 nye borgere ville med kommunens førstemand på bustur.

I stedet skal en ny bustur køres i stilling til efteråret, og hvis den skal følge samme rute som altså ikke blev kørt forleden, så skal busgæsterne fra Ringe, via Ferritslev, Tarup-Davinde, Årslev, Nr. Lyndelse/Søby til Allested-Vejle, Brobyværk og Vester Hæsinge. Herfra går ruten via Svanninge Bakker, Faaborg, Korinth, Krarup, Kværndrup og Sandager retur til Ringe.

Ud over busturstilbuddet har nytilflytterne også modtaget fribilletter til forskellige kulturtilbud og flere andre nyttige informationer.

Bo A. som busguide, nej tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce