Black Friday-parat: Expert åbner på årets største handelsdag

Det bliver en travl dag i den nye Expert i Ringe, når butikken har første åbningsdag på årets travleste shoppedag - Black Friday. Foto: Victor Juul Grønbæk

Black Friday-parat: Expert åbner på årets største handelsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fuld fart på håndværkere og elektronikbaglandet betyder, at Ringes Expert-butik kan genåbne allerede på fredag.

Ringe: Mange i Ringe har været tæt på elektriske siden nyheden om, at Expert-butikken i Algade åbner dørene igen.

Den nye butikschef, Anders Enevoldsen, var på daværende tidspunkt ikke på plads med en konkret åbningsdato, men satsede på at være klar til julehandlen. Nu viser det sig, at åbningen er tættere på end håbet.

Gennem hårdt arbejde fra både håndværkere i butikken samt Expert-baglandet, kan Anders Enevoldsen nu åbne dørene på årets største shoppe-dag: Black Friday.

- Vi er glade for at kunne fortælle, at vi når den oprindelige plan om at åbne til Black Friday. Det har krævet meget arbejde fra alle involveret, og Maja og jeg er dybt taknemmelige for, at det ser ud til at lykkes. Alt skulle gerne spille den fredag. Og så vil vi jo nødigt gå glip af en dag som Black Friday, siger butikschefen.

Vi fejrer jo Black Friday sammen med hele byen, som jo lidt er en forbrugerfest alligevel. Vores egen åbningsfest vælger vi så at holde på et senere tidspunkt. Men vi vil da forsøge at sørge for nok sort kaffe til de mange tørstige Black Friday-shoppere.
Anders Enevoldsen, butikschef hos Expert i Ringe

Åbningsfesten kommer senere

Ligesom resten af Ringe sadler Anders Enevoldsen og hans hustro/partner Maja Baltzer op til en fredag med længe åben og mange rabatsøgende borgere. Expert-parret lover masser af gode tilbud på Black Friday.

- Vi fejrer Black Friday sammen med hele byen, og det er jo lidt er en forbrugerfest i sig selv. Så vores egen åbningsfest vælger vi at holde på et senere tidspunkt. Men vi vil da forsøge at sørge for nok sort kaffe til de mange tørstige Black Friday-shoppere, griner Anders Enevoldsen.

Black Friday løber af stablen den 23. november og der er linet op til den helt store indkøbsfest, når de fleste butikker i Ringe holder åbent helt til klokken 20.00.

Black Friday-parat: Expert åbner på årets største handelsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce