Bjerre vil forære festivalnavn til foreninger


Bjerre vil forære festivalnavn til foreninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RETTIGHEDER: Lokale foreninger kan overtage retten til at arrangere "Midtfyns Festival"
MIDTFYN: Køleskabe, frysere, kaffemaskiner og el-kabler. Dødsboet efter Midtfyns Festival er for længst solgt på auktion eller overgået til et af Knud Bjerres øvrige selskaber. Men rettighederne til navnet "Midtfyns Festival" og den liste med hele 28.000 e-mail adresser, som følger med, er endnu ikke solgt. Og det sker heller ikke, forsikrer Knud Bjerre.

- Jeg har modtaget op til flere tilbud, men de fleste har været dybt useriøse. I øvrigt er jeg ikke interesseret i at sælge navnet til et reklamefirma, som kun tænker på at få adgang til folks computere, siger han.

I stedet tilbyder han, at de lokale foreninger i Ringe kan overtage rettighederne til navnet kvit og frit. Men tilbudet gælder kun, hvis foreningerne seriøst overvejer at videreføre festivalen.

- Det er klart, at man må begynde i det små med en byfest, et endags arrangement. Frem for alt gælder det om at skabe en klar profil, men det gør man ikke fra det ene år til det andet. Det tror jeg er én af grundene til, at publikum svigtede festivalen i år, siger Knud Bjerre, der stadig ærgrer sig over, at han ikke fik chancen for at vise resultatet af mere end et halvt års planlægning.

- Det er som et samleje, hvor man ikke får udløsning, bare 1000 gange værre. Men da jeg først havde truffet beslutningen om at trække stikket ud, var jeg ikke i tvivl: Hellere en kontrolleret nedlukning end en ukontrolleret nedsmeltning, siger han.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Leif Faber, der er talsmand for de seks foreninger, som stod bag dette års sankthansarrangement. Ole Andersen fra Ringe Boldklub lægger ikke skjul på, at han er overrasket over Knud Bjerres tilbud, men ønsker ikke at kommentere det på nuværende tidspunkt. Han henviser til, at foreningerne skal mødes efter sommerferien for at diskutere fremtidsplaner.

- Først da ved vi, om det bliver aktuelt at tale om en ny Midtfyns Festival, siger han.

Bjerre vil forære festivalnavn til foreninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce