Bilplejecenter på vej i Faaborg

Brian Holm kan fejre VW's 60 års jubilæum i Faaborg med åbningen af Faaborg Bilplejecenter. Arkivfoto: Bent Warncke

Bilplejecenter på vej i Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brian Holm fra VW Faaborg åbner 1. november Faaborg Bilplejecenter, hvor trætte biler shines op, så de står som ny.

Faaborg: Faaborg har manglet et ordentligt bilplejecenter. Det mener ejeren af VW i Faaborg, Brian Holm, og det har han nu gjort noget ved. Den 1. november slår han, sammen med hustruen Laura, dørene op til Faaborg Bilplejecenter, hvor biler kan få en professionel makeover, så de næsten kommer til at ligne en million.

- Jeg synes, at Faaborg har manglet et rigtigt bilplejecenter, og vi vil gøre det til en superskarp pris. Jeg har i hvert fald ikke set det billigere andre steder, siger Brian Holm.

Hos Faaborg Bilplejecentyer kan man få fjernet lugtgener, pletter på sæderne, støv i alle kroge og hjørner og få lakken poleret op, så bilen næsten står som ny både ind- og udvendig.

- Det er samme behandling, vi giver en brugt bil, der skal sættes til salg, og vi tilbyder en komplet klargøring for 1895 kroner, siger Brian Holm.

Hos VW, der ligger på L. Frandsensvej 8, er der ved siden af værkstedet indrettet et nyt lokale med vaskeplads og plads til to biler af gangen, og det bliver Brians kone Laura, der kommer til at styre bilplejeafdelingen.

Men det er ikke den eneste nyhed fra VW i Faaborg.

Lørdag den 27. oktober fejrer Brian Holm og Co. nemlig, at det er 60 år siden, at VW fik en fast base i Faaborg.

I 1958 åbnede VW på Havnegade 19, og det bliver også der, jubilæums-eventen bliver afviklet, fortæller Brian Holm.

- Der kommer til at ske lidt af hvert. Vi udlodder et gavekort på 5000 kroner, VW Club Fyn kommer og stiller op med nogle af deres flotte gamle biler, og nogle af de mekanikere, der har arbejdet på værkstedet i VW Faaborg i årenes løb, kommer også forbi og hilser på, fortæller han.

Selv stiller Brian Holm op med 15-20 biler - både brugte og spritnye.

- Vi kommer også med nogle af de nyeste modeller af blandt andet Polo og Arteon. Så der bliver noget at se på, og det bliver selvfølgelig med nogle superskarpe priser, lyder det fra Brian Holm.

Bilplejecenter på vej i Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce