Billedskole i slumkvarter

Karsten Auerbach lavede billedskole i et slumkvarter for at aktivere belastede børn i deres sommerferie. Privatfoto

Billedskole i slumkvarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: Når man kun taler dansk og engelsk, kan det godt være svært at kommunikere æstetiske overvejelser ud til indiske børn.

Ikke desto mindre var det den udfordring, som billedkunstneren Karsten Auerbach stod overfor, da han for nyligt lavede børnebilledskole med farvekridt og papir for 50 indiske børn i et af Oudaghamandalams slumkvarterer.

- De 50 børn sad på gulvet i et lokale, der var mindre end min egen stue, så hvor skulle jeg lige anbringe mine fødder, fortæller Karsten Auerbach, der for nylig er hjemkommet fra 22 dages rejse til Nepal og Indien.

Hjælpen til at løse sprogbarrieren kom fra en uventet kant, da en lokal kunstner, Joshua, som boede halvanden times kørsel derfra, pludselig dukkede op og hjalp Karsten Auerbach med et instruere børnene - på tamilsk.

Det gik så godt, at Karsten Auerbach nu håber, at Joshua har fået blod på tanden til at starte en permanent billedskole i slumkvarteret.

- Han var faktisk interesseret. Der skulle bare skaffes lidt penge til bussen - og lidt løn, fortæller en tilfreds Karsten Auerbach, der pointerer, at det netop var den slags kontakter og muligheder, han var rejst ud for at finde. (pw)

Billedskole i slumkvarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce