Billedserie: Gymnaster bringer foråret til Midtfyns Fritidscenter


Billedserie: Gymnaster bringer foråret til Midtfyns Fritidscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knap 2000 gymnaster er søndag på gulvet i Midtfyns Fritidscenter til 1. Hovedkreds/Midtfyn SG&Is forårsopvisning.

Ringe: Et snedækket landskab og hvide totter foroven giver søndag morgen ikke lige kalenderen ret i, at det faktisk er forår.

Men forårsfornemmelser får man til gengæld rundt om i mange haller i disse uger, hvor store og små gymnaster viser sig frem til forårsopvisninger.

Søndag danner Midtfyns Fritidscenter rammen om 1. Hovedkreds/Midtfyns SG&Is store opvisning, hvor knap 2000 gymnaster skal på gulvet. Det er både lokale hold og gæstehold - blandt andet helt fra Horsens - der få temperaturen til at stige i fritidscentret.

- Der er mange opvisninger rundt om og i samarbejde med DGI. Men den her er vores helt egen, og det er populært at være med. Det vi hører er, at der er en god stemning i Ringe, og det er dejligt, siger Jørgen Jensen, mens han og resten af bestyrelsen ruster sig til 10 timers gymnastik med en kop kaffe.

Jørgen Jensen er formand for foreningens gymnastikafdeling, og han får søndag sin ilddåb som ansvarlig for opvisningen, da Lise Lotte Liengaard, formand for fællesbestyrelsen og den normale tovholder på den traditionsrige opvisning, ligger hjemme med influenza.

- Vi bruger selvfølgelig noget tid på at arrangere det, men der ligger en plan klar, så det skal nok gå, bemærker Jørgen Jensen, mens de første gymnaster ankommer for at gøre sig klar til indmarch.

Nerver og glæde

Blandt formiddagens hold er springpigerne fra GU72, der har hjemme i Espe. 16 gymnaster er med på holdet, og der er en anelse nerver, da det er holdets første opvisning i år.

Nerverne får dog følgeskab af glæde og spænding - også hos 14-årige Ann Sofie Hansen.

- Laver man en fejl, så skal man bare gå videre, lyder det fra hende, inden holdet til stående klapsalver går på gulvet sidst på formiddagen.

Sidste hold på gulvet i Midtfyns Fritidscenter er Vejstrup Efterskole med 245 gymnaster. De går på gulvet klokken 19.15. Næstsidste hold er Ringe Juniormix, som i år er vokset til mere end 100 gymnaster og er blandt tre juniorhold, der kæmper om at blive opvarmningshold til DGIs verdensholds opvisninger på Fyn til september.

Billedserie: Gymnaster bringer foråret til Midtfyns Fritidscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce