Bilist faldt i søvn og endte i have


Bilist faldt i søvn og endte i have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KVÆRNDRUP: En 40-årig mand fra Brudager ved Gudbjerg slap på mirakuløs vis uden en skramme, da han i går morges ved 9-tiden kørte galt på Odensevej nord for Kværndrup.

Ifølge politiet i Ringe var den uheldige bilist på vej hjem fra natarbejde og faldt i søvn bag rattet. Umiddelbart før Odensevej nr. 48 endte bilen i den forkerte side af vejen med det resultat, at en modkørende bilist måtte en tur i rabatten for at undgå sammenstød.

Cirka samtidig vågnede den 40-årige mand og gav sig straks til at dreje skarpt til højre. Men i stedet for at rette bilen op, ramte han et vejskilt og fortsatte over en jordvold, ind til han til sidst kørte frontalt ind i et ahorntræ ved Odensevej 48.

Et hult drøn

Inden for sad overkonstabel Jens Vergo og nød sin sommerferie, da han pludselig hørte et hult drøn.

- Åh nej, tænkte jeg. Nu er der igen to biler, som er kørt sammen. Vi har boet i huset i 16 år, og cirka en gang om året sker der et trafikuheld lige uden for vores dør. Men jeg har aldrig oplevet noget så voldsomt, fortæller han.

Jens Vergo gav sig straks til at løbe ud i haven for at se, hvad der var sket.

- Da jeg så, at bilisten stadig sad bag rattet, blev jeg bange for, at der var sket ham noget. Det var det eneste, jeg kunne tænke på, mens jeg løb hen til bilen, husker han.

Til hans store overraskelse var den 40-årige bilist selv i stand til at stige ud af bilen.

- Han virkede dybt rystet, som om han ikke helt kunne begribe, hvad der var sket. Til gengæld var der ingen tegn på, at han havde lidt fysisk skade, konstaterer Jens Vergo.

I mellemtiden var også den kvindelige bilist, som udførte undvigemanøvren, ankommet til Jens Vergos have. Her ventede de alle tre på, at Falck og politiet mødte frem. Den 40-årige bilist blev senere kørt på hospitalet i Svendborg til et rutinecheck, fortæller politiassistent Arne Sebbelin fra politiet i Ringe.

Bilist faldt i søvn og endte i have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce