Bibliotek med sjov og deller


Bibliotek med sjov og deller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ringe-Faaborg: Bibliotekerne i Ringe og Faaborg disker nu igen op med en bunke kulturtilbud til de faaborg-midtfynske børnefamilier - nogle af tilbuddene endda med mulighed for at redde sig en omgang aftensmad for både børn og voksne.

20. januar går det løs på Ringe Bibliotek med "Kulturfrikadellen", som kombinerer en kulturel oplevelse med aftensmad, og her er det kunstneren Anette Jahn, der med dans og sang fortæller historien om "Askepots hvide due". Næste kulturfrikadelle-arrangement er 16. marts, hvor Billedskolen arrangerer tre kunstværksteder for børn i forskellige aldersgrupper. Og bagefter er der aftensmad.

Begge arrangementer er i tidsrummet fra klokken 17.30 til 19, det koster 20 kroner pr. deltager, og man kan booke plads på bibliotekets hjemmeside fmbib.dk.

Lørdag den 30. januar er der Kamæleon-koncert på biblioteket i Ringe. Det foregår fra klokken 11 til 12 under titlen Dansemyggens odyssé. Her spiller musikeren Cocossa historien om den frække Elmer.

Kamæleon-koncerten er også et særligt tilbud til børn og deres forældre - eller bedsteforældre, og lørdag den 27. februar er der kamæleonkoncert på Faaborg Bibliotek fra klokken 11 til 12.

Her giver Ulla Abdullas Cocobongoband den gas med Sille Krokodille og andre sange. (tiv)

Bibliotek med sjov og deller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce