Besøgstal på Egeskov når nye højder


Besøgstal på Egeskov når nye højder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EGESKOV: Besøgsrekorder har en kort levetid på Egeskov Slot. Onsdag gik hele 9929 gæster gennem tælleapparaterne. Dermed var den tredje rekord på blot tre uger en realitet.

- Det er næsten for godt til at være sandt. Jeg håber og tror på, at det er fordi, vi har et godt produkt. Men selvfølgelig spiller det også en rolle, at vi har optrådt på DR i den bedste sendetid, siger Greve Michael Ahlefeldt-Laurvig- Bille og tilføjer:

- Tv-udsendelserne har gjort stedet kendt, ikke bare på Fyn men i hele Danmark. Så sent som i dag talte jeg med et ægtepar, der havde taget turen helt fra Nordsjælland.

De tre besøgsrekorder på stribe er alle opnået i forbindelse med natåbent på slottet. Men hele sæsonen tegner til at blive en bragende succes.

- Højsæsonen er ved at være overstået, men hvis vi klarer os bare nogenlunde i den kommende tid, så når vi over de 220.000 gæster, der er årsrekorden, fortæller greven.

Med til succeshistorien hører, at der er uddelt hele 55.000 gratis sæsonkort i anledning af slottets 450 års fødselsdag. Det kan dog ikke forklare hele succesen, understreger greven. Det rekordstore antal gæster onsdag kunne blandt andet opleve faldskærmsudspring. To gæster fik oplevelsen helt ind på livet, da de blev vindere af et tandemudspring.

- Jeg kan huske, at den ene tabte hagen, da hun blev udvalgt. Det har jeg altid drømt om, var det eneste, hun kunne sige, fortæller Greve Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille.

Besøgstal på Egeskov når nye højder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce