Beskidt bil: Borgmester indvier ny bilvask

I starten af oktober sidste år kunne Willi Hansen fremvise den tomme grund bag Superbrugsen i Ferritslev, hvor der nu er opført en vaskehal. Foto: Kurt Rasmussen

Beskidt bil: Borgmester indvier ny bilvask

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Ferritslev har lokale kræfter stået for opførelsen af en vaskehal, og det belønner borgmesteren i Faaborg-Midtfyn Kommune, Hans Stavnsager, med et sakseklip.

Ferritslev: - Når bilvaskehallen på Ferritslev Torv fredag 2. februar klokken 7 åbner officielt, sker det med tilstedeværelse af kommunens borgmester, Hans Stavnsager (S).

- Jeg inviterede Hans Stavnsager til at komme og klippe den røde snor ved den officielle åbning, og vi er rigtig glade for, at han har sagt ja. Det kan godt være, at det ikke er en stor begivenhed på landsplan, men for os lokale betyder det meget, at borgmesteren vil stille op, siger Willi Hansen, der er medlem af bestyrelsen i den lokale brugsforening, som står bag opførelsen af den fuldautomatiske vaskehal.

Et arbejde, der blev påbegyndt i oktober sidste år, og som nu står færdigbygget og funktionsklar.

Et godt tilbud

- Projektet er forløbet efter bogen, og vi vil gerne markere åbningen af vores vaskehal med tilbuddet om at få vasket bil for en krone, og samtidig forærer vi en kop kaffe og et rundstykke til vores gæster, fortæller Willi Hansen.

Hans Stavnsager ser frem til at få afprøvet de nye faciliteter som en af de første kunder.

- Når der sker noget i vores lokalområde, vil jeg gerne være med, både for at give det opmærksomhed, men også fordi jeg selv synes, at det giver energi i mit job som borgmester at komme ud og møde de ildsjæle, der skaber noget. Jeg vil gerne tale med dem og opleve, hvad det er, de brænder for, siger han og forklarer, at både foreninger, virksomheder og enkeltpersoner har hans interesse.

- Og en vaskehal er jo også et signal om, at der er nogle, der skaber noget nyt i vores lokalområde, fortsætter Hans Stavnsager og afslører, at hans bil trænger gevaldigt til en bilvask.

- Jeg håber, at jeg når at vaske min bil inden fredag, for jeg synes, det er pinligt, så beskidt, som den er i øjeblikket, men uanset om jeg når det eller ej, så skal den en tur i vaskehallen i Ferritslev, lyder det fra borgmesteren.

Åbningstiden for den fuldautomatiske vaskehal er klokken 7 til 22 hver dag, og tilbuddet på en bilvask til en krone gælder fredag og lørdag.

Beskidt bil: Borgmester indvier ny bilvask

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce