Berejst par fortæller


Berejst par fortæller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HEDEN: Birthe og Jens Nielsen, Ryslinge, har rejst meget under fjerne himmelstrøg, og de kommer i eftermiddag på besøg i Heden Hyggeklub for at fortælle og vise billeder fra nogle af deres rejser. Mødet foregår i Heden Forsamlingshus, hvor der også bliver tid til en tår kaffe i fællesskab.

Heden Forsamlingshus

Torsdag den 18. oktober kl. 14.30

Midtfynbo hædret på Sild

RINGE: I forbindelse med Hjemmeværnskompagni Midtfyns deltagelse i en militærkonkurrence på den tyske vadehavsø Sild er tidligere kaptajn og chef for kompagniet fra 1979 til 1989 Klaus Veltzé blevet hædret med den fornemme Konrad Adenauer-medalje i guld for sin store indsats for at øge forståelsen og samarbejdet - bygge bro - mellem danskere og tyskere. For overrækkelsen stod Verband der Reservisten der Deutschen Bundeswehr. Den nylig pensionerede lektor fra Midtfyns Gymnasium er 66 år og har med en tysksproget baggrund mærket den fjendtlige indstilling til alt tysk i efterkrigsårene. Derfor har det været ham magtpåliggende at gøre sit til at nedbryde fordommene og skabe fællesskab i stedet. Midtfynboerne placerede sig i øvrigt midt i feltet ved konkurrencen på Sild, oplyser kompagnichef Ole Oest-Jacobsen.

Fokus på mobning

MIDTFYN: »Fokus på mobning« er titlen på en debataften, som Landøkonomisk Selskabs Husholdningskredse indbyder til 22. oktober kl. 19.30 på Agrogråden i Ringe. Stig Ingemann Sørensen, København, er inviteret til at komme med et oplæg til debat. Han er projektleder på »Projekt Mobbeland«. I sit foredrag sætter han fokus på mobning såvel blandt børn og unge som på arbejdspladsen. Hans foredrag falder i tre afdelinger, nemlig »hvem, hvad, hvor om mobning«, »hvad kan vi gøre som forældre« og »når der mobbes på arbejdspladsen«. Alle interesserede er velkommen til at overvære foredraget og deltage i debatten. Man medbringer selv kaffe, kop og brød, og entréen er 50 kroner.

Berejst par fortæller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce