Bedsteforældre vil ikke give begrundelsen


Bedsteforældre vil ikke give begrundelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BROBY: "Forhåbentlig må det snart endelig må lykkes at få den konkrete begrundelse for afslaget på, hvorfor vi ikke må få lov til at tage os af vort elskede barnebarn. I derude har også ret til, og vel ligesom vi, behov for at få en konkret begrundelse.

Sådan lød det i et læserbrev af Bettina Christensen og Knud Mogensen i Stiftstidende mandag 12. juli. Det er bedsteforældreparret, som Broby Kommune nægter at bruge som plejefamilie for deres tvangsfjernede tre-årige barnebarn.

Siden har Broby Kommune sendt parret et brev med begrundelsen for afslaget. Men indholdet af brevet vil bedsteforældrene nu ikke give videre til læserne.

- Jeg holder, hvad jeg lover. Men jeg har aldrig sagt, at det skulle være omgående, er Bettina Christensens forklaring på, hvorfor læsernes ret til og behov for at kende Broby Kommunes begrundelse ikke lige nu bliver til noget.

- Lige nu fylder sagen så meget, og jeg vil hellere bruge krudtet andre steder, uddyber Bettina Christensen.

Lige nu er det vigtigste for bedsteforældrene, at Kristendemokraternes Tove Videbæk vil spørge socialminister Henriette Kjær (K), om det kan være rigtigt, at Broby Kommune kan sige nej til bedsteforældrene som plejefamilie.

- Jeg har natarbejde for tiden og en datter på et år, jeg skal tage mig af. Vi skal også kunne følge med selv, siger Bettina Christensen.

- Men Tove Videbæk kender jo heller ikke Broby Kommunes begrundelse?

- Nej, men det skal hun nok komme til, siger Bettina Christensen, som ikke vil love, hvornår hun har overskud til at dele Broby Kommunes begrundelse med offentligheden.

Bedsteforældre vil ikke give begrundelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce