Barbie Girl uden stop i 72 timer

- Der er lidt kedeligt i eksamenstiden. Så det er for at lave noget sjovt og udfordre hinanden, forklarer Signe Dencher fra Faaborgegnens Efterskole. Hun har stået på ét ben i halvanden time - dog med enkelte benskift undervejs: Foto Christian Brandt

Barbie Girl uden stop i 72 timer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En række af rablende rekordforsøg giver efterskoleelever adspredelse inden eksamen

HORNE: To piger spiller klaver nonstop i 12 timer. Og en anden elev har indtil videre hørt pop-plagen "Barbie Girl" i 46 timer, da Stiftstidende i går besøgte Faaborgegnens Efterskole, hvor eleverne havde gang i at sætte den ene rablende gale rekord efter den anden.

Mikkel Rosevelt Hertz hiver høretelefonen ud af det ene øre, mens Aqua-hittet spiller videre på hans iPod.

- Det er et sandt smertehelvede. Det er en utrolig dårlig sang. Jeg kunne ikke lide den før og jeg hader den nu, sukker Mikkel Rosevelt Hertz, der bedyrer, at han sover dårligt om natten, men alligevel har tænkt sig at gennemføre sit projekt: At høre Barbie Girl nonstop i 72 timer.

De to kammerater, Sander Glahn og Mads Eg, har netop afsluttet deres rekordforsøg. Det er lykkedes dem at sidde sammen på en enkelt kvadratmeter i aulaen i 24 timer.

De har kun fået lov til at forlade kvadratmeteren hver femte time i fem minutter for at gå på toilettet.

Hvordan er det at være tvunget til at sidde så tæt sammen i et døgn?

- Nu er vi jo gode venner, så det var ikke så svært igen, svarer Sander Glahn, der dog synes, at det blev lidt ensomt at sidde om natten i den store aula, mens Mads lå lige ved siden af og fik sig et par timers søvn. Selv lykkedes det kun Sander at opnå tre kvarters søvn i løbet af de 24 timer.

15 timer i skraldespand

Timur Allistone har netop forladt sin (dog rengjorte) skraldespand. Efter at have siddet i den i 15 timer måtte han sige: Nok er nok.

- Det har været virkelig ulækkert, varmt og svedigt. Men ellers har det været rigtig sjovt. Det har været svært at komme rundt, men jeg er blevet skubbet rundt af mine kammerater, fortæller Timur fra sin spand på hjul.

Ved siden af ham har Signe Dencher Jensen og Mathias Chris Petersen netop indledt et nyt rekordforsøg:

Indtil videre har de stået på ét ben i halvanden time. De må dog gerne skifte ben, hvis det gør ondt - bare ikke for ofte.

- Fem timer er vores mål, men det gør ret ondt i fødderne, så ... , lyder det en anelse betænkeligt fra Signe.

Tre andre gutter forlader skolen for at opholde sig 24 timer i den lokale Spar. Hvad skal det hele egentlig gøre godt for?

Jo, det handler om lidt adspredelse i den ellers så alvorlige eksamenstid.

- Ind imellem forberedelserne til prøverne må der godt være lidt galskab. Det gør ingenting, siger forstander Michael Thagaard om traditionen, der begyndte i 2004, hvor skolens elever lavede sin egen rekordbog, som sidenhen er blevet udfordret årligt.

Barbie Girl uden stop i 72 timer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce