BaneDanmark lapper huller


BaneDanmark lapper huller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BOD OG BEDRING: Mandag morgen går BaneDanmark i gang med at lægge asfalt på det sidste stykke af overskæring
RINGE: BaneDanmark lover nu bod og bedring, efter at såvel lokale beboere i Ringe som Fyns Amt har klaget over, at jernbaneoverskæringen på Ørbækvej er fyldt med huller.

- Vi har desværre ikke været i stand til at gøre arbejdet færdigt, inden strækningen blev genåbnet. Men allerede mandag morgen går vi i gang med at lægge asfalt på det sidste stykke, siger projektansvarlig ved BaneDanmark, Per Lindholm Larsen.

Den besked modtages med tilfredshed af 53-årige Ole Kjær fra Ringe, som gennem flere dage har været dybt frustreret over vejens tilstand.

- Det er noget svineri, at BaneDanmark har valgt at efterladt vejen på den måde. Nu håber jeg, at man vil gøre arbejdet færdigt. Helt færdigt. Det betyder blandt andet, at skinnerne skal ligge på samme niveau som vejen, siger Ole Kjær, der benytter Ørbækvej hver eneste dag til og fra arbejde.

Tidligere på ugen valgte han at klage til Fyns Amt over hullerne i vejen, som han frygter kan skade bilerne. Men her var man allerede opmærksom på problemet, fortæller teknisk assistent ved Vejvæsenet, Rene Capion Larsen.

- Vi har haft fat i kravetøjet på BaneDanmark for at fortælle dem, at vi ikke kan acceptere huller i vejen. Derfor ser vi frem til, at BaneDanmark løser problemet, siger han.

Projektansvarlig Per Lindholm Larsen forklarer, at årsagen til forsinkelsen har været det varme vejr.

- Vi var nødt til at udligne skinnerne, før vi kunne begynde at lappe huller i vejen. Men det kræver en helt bestemt temperatur, og det gav os en del problemer i slutfasen, siger han.

BaneDanmark lapper huller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce