Balladeinstruktør forlader lokalrevy

Per Otto Rasmussen lader sig nu afløse efter fire år som instruktør af revyen i Faldsled.
Foto: Torsten Cilleborg

Balladeinstruktør forlader lokalrevy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Per Otto Rasmussen stopper i Faldsled. Han vil bruge sommeren med familien. Keld Vidkær Nielsen glad på publikums vegne

Faldsled: Faldsled Revyen kommer i år til at klare sig uden den kontroversielle instruktør Per Otto Rasmussen.

- Det kan revyen kun blive bedre af, lyder den prompte besked fra Keld Vidkær Nielsen, som Per Otto Rasmussen forrige år fyrede som video-fotograf.

Den semiprofessionelle skuespiller Per Otto Rasmussen har i fire år stået i spidsen den ambitiøse lokalrevy i Faldsled. Den kom på alles læber i 2009. Dengang gav Inge-Merete Tholstrup en parodi som Helle Thorning-Schmidt, hvor hun blandt andet omtalte DF-leder Pia Kjærsgaaard som ”en møgsur ged”.

Keld Vidkær, der optog revyen på kamera, sad dengang i kommunalbestyrelsen for Dansk Folkeparti og ville ikke se sin partileder nedgjort, så han censurerede sentensen ud af sin dvd-produktion. Derved påkaldte han sig revyens og særlig instruk-tørens vrede.

Keld Vidkær blev fyret som kameramand, og ikke engang Pia Kjærsgaard selv ville bakke ham op. Det ville vælgerne heller ikke, han røg ud af kommunalbestyrelsen og meldte sig kort efter ud af DF.

Efter tre gode år i rap blev revyen sidste år et flop, hvad Keld Vidkær Nielsen da heller ikke undlod af gøre opmærksom på i et læserbrev. Her forudsagde han, at revyen vil have en anden instruktør i år. Det har han fået ret i:

- Det kunne man sige sig selv. Det lykkedes instruktøren at gøre revyen så plat som muligt, og det er bestemt ikke noget tab, at han tager konsekvensen af fiaskoen. Det er positivt for revyen, at Per Otto Rasmussen stopper, vurderer Keld Vidkær.

Stopper for familiens skyld

Selv afviser Per Otto Rasmussen, at hans beslutning har noget som helst med Keld Vidkær Nielsens kritik at gøre.

- Keld Vidkær får aldrig indflydelse på noget som helst i mit liv. Han er mig inderligt ligegyldig. Jeg stopper, fordi min familie gerne vil se lidt til mig hen over sommeren, og fire år i spisen for en lokal revy er passende. Faldsled Revyen vil have godt af nye impulser, siger han.

Finn Hansen, talsmand for skuespillerne, har kun godt at sige om den afgående instruktør:

- Vi skylder Per Otto stor tak for de fire år, og vi ønsker ham al mulig held og lykke med sine nye projekter, siger han.

Ny instruktør i Faldsled bliver Vibs Brems, der er en erfaren revyskuespiller. Faldsled Revyen skifter i øvrigt også kapelmester, idet Erik Høirup lader sig afløse af den bare 19-årige David Sørensen fra Assens.

Balladeinstruktør forlader lokalrevy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce