Ballade på midtfynsk værtshus - to mænd bortvist

Foto: Palle Herløv

Ballade på midtfynsk værtshus - to mænd bortvist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Artiklen er senest opdateret med nye/korrigerede oplysninger 29. december klokken 11.30.

Ringe: Julepromillerne rullede tilsyneladende lidt for stærkt indenbords for to midtfynske mænd på City Pub i Ringe tirsdag aften. To gange med blot en times mellemrum måtte en politipatrulje lægge vejen forbi værtshuset for at skabe ro. Første gang, klokken 21.17, skabte en 26-årig mand fra Ringe postyr ved ifølge politiet at skubbe til andre gæster. Da politiet kom, tog den berusede 26-årige angiveligt fat i en af betjentene, og manden blev til sidst anholdt og sigtet for brud på restaurationsloven, en forseelse der typisk straffes med bøde.

Blot en time senere måtte ordensmagten igen tjekke ind på City Pub, da en 47-årig mand ifølge politirapporten optrådte aggressivt og højtråbende. Ifølge politiet fik den overrislede mand både fortalt, at "jeg betaler politiets løn", og "jeg har ret til at bestemme, hvor jeg vil være", men trods den svada endte aftenen for den 47-årige med en sigtelse for at overtræde politiets ordensbekendtgørelse.

Fyens.dk blev torsdag eftermiddag kontaktet af en kvinde som fortæller, at hun oplevede begivenhederne på City Pub på tæt hold, og hun bestrider en del af politiets udlægning af sagen. Ifølge kvinden har den 26-årige "ikke rørt betjenten", mens den 47-årige ifølge kvinden "ikke blev anholdt". Af politiets døgnrapport fremgår imidlertid at den 47-årige blev anholdt og bortvist fra værtshuset. Det har ikke været muligt at klarlægge omstændighederne ved episoden nærmere.

Ballade på midtfynsk værtshus - to mænd bortvist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce