Bagermester skuffet over nej til drive in


Bagermester skuffet over nej til drive in

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AFVIST: Preben Wendorff vil se tiden an, før han beslutter, om han vil flytte sin forretning
FAABORG:Det var en skuffet bagermester, der i går kunne læse i Fyens Stiftstidende, at han ikke får lov til at udvide sin forretning på Svendborgvej. Preben Wendorff havde bedt Faaborg Kommune om lov til at inddrage nabogrunden og bageriets have for at lave flere parkeringspladser og et drive in-vindue.

Men det får han altså ikke lov til, fastslår kommunens Teknik- og Miljøudvalg, efter Miljøcenter Fyn/Trekantområdet har målt sig frem til, at støjgenerne vil blive for store.

- Jeg synes, det er utroligt skuffende, for jeg kunne have skabt nogle flere arbejdspladser. Desuden er vi en situation, hvor der er skærpet konkurrence fra en stor kæde (den nye Føtex, red), der har fået lov til en masse. Det er svært at lokke kunderne herud på Svendborgvej, så der skal ske et eller andet, siger Preben Wendorff, og tilføjer:

- Jeg vil gerne se de støjmålinger og hvilke metoder, der er blevet brugt til at lave dem. Det er klart, at der vil blive gener ved en drive in-forretning, men jeg har jo hele tiden sagt, at jeg vil gøre dem så små som muligt ved at bygge et støjværn.

Flyt til mere plads

Preben Wendorff erklærer, at han nu vil se tiden an, inden han beslutter fremtiden for bageriet.

- Jeg vil ikke drive en forretning, der ikke udvikler sig. Men først skal jeg lige sunde mig oven på politikernes afgørelse, forklarer han.

Formanden for Teknik- og Miljøudvalget, Grete Justesen (K), foreslog i går over for Fyens Stiftstidende, at Preben Wendorff kunne flytte sin forretning til et sted, hvor der er mere plads. Som eksempler nævnte hun den gamle Føtex-butik på torvet foran SuperBrugsen eller den ledige hjørnegrund på Banegårdpladsen ved sidenaf Netto.

Dyrt at flytte

Preben Wendorff er dog ikke udelt begejstret for nogle af formandens forslag, slet ikke ideen om at overtage Føtex' bygninger.

- Vi har jo allerede én forretning i midtbyen (på Østergade, red.), og der har vi i hvert fald ikke fået flere kunder, siden Herregårdscentret kom til. Desuden forhørte vi os om prisen for et par år siden, og den er alt for høj, forklarer bagermesteren, der betragter grunden ved Netto som mere interessant.

- Men så skal vi ud og investere et tocifret millionbeløb, og så godt går det altså heller ikke i bagerbranchen, fastslår han.

Bagermester skuffet over nej til drive in

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce