Bag facaden på Faaborg ØH

I april sidste år blev det til en tremåls-sejr, da da Haderslev gæstede Forum Faaborg. På søndag mødes de to hold igen, og du er inviteret med.
Foto: Ejvind.M

Bag facaden på Faaborg ØH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faaborg ØH bryster sig af at have den bedste hjemmebane i 3. division. Om det er tomt pral kan du selv få et indtryk af på søndag, for her er læserne af Ugeavisen Faaborg inviteret til et kig bag facaden på de lokale oprykningskandidater, der lige nu er rækkens nummer tre.

Det er sådan set ikke noget, du sparer penge på, for Faaborg ØH har gratis entre til alle kampene.

- Vi har prioriteret at have en god ramme frem for at tjene penge. Det betyder selvfølgelig, at vi går glip af en indtægt. Måske kunne vi tjene 3.000 kr. på en kamp, og ganger vi det op med 12-13 hjemmekampe på en sæson, bliver det da til penge, men vi synes, det er vigtigere at have den gode ramme, forklarer formand Jens Blom Nielsen.

"De gode rammer" byder blandt andet på en gruppe meget engagerede unge fans, der banker på trommer, trutter i horn og flager med bannere. De sætter sammen med halspeaker Henriks Poulsens hårdtpumpede poprytmer under spilstoppene gang i en fest, som også udeholdene og deres fans synes, det er sjovt at være en del af.

Hjemmekampene samler i reglen 3-500 mennesker, afhængig af, hvem klubben møder. Det er også forventningerne mod Haderselv søndag.

- Som tommelfingerregel kan man sige, at man mister 30 procent af publikumsopbakningen, når man taber, og vi havde en dårlig december med to nederlag i et par dårlige kampe. Det var en nedtur, der fulgte de afbud vi havde på grund af en del skader. Men i lørdags fik vi budt velkommen tilbage til Christian Povlsen og slog Stjernen med otte mål i en udebanekamp, så nu er skuden vendt, og vi ligger på en tredjeplads, kun et point efter nummer ét, så vi er med, hvor det er sjovt, og hvor det er målet, vi skal ligge i denne sæson, konstaterer Jens Blom.

På søndag kl. 13.30, halvanden time før kampen mod Haderslev kan du møde såvel Jens Blom Nielsen som træner Kasper Givskov og høre om klubben og få trænerens taktiske oplæg.

Ugeavisen Faaborg byder på en kop kaffe og et stykke kage, mens Faaborg ØH er vært ved en øl eller en vand i pausen.

Du skal bare tilmelde dig på 63 45 22 20, senest fredag kl. 12.

Bag facaden på Faaborg ØH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce