Badminton til de helt små


Badminton til de helt små

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et nyt tilbud skal få de yngste ind i hallerne for at spille badminton

RINGE: Når den nye badmintonsæson indledes til efteråret, så vil du kunne støde på helt små badmintonspillere i Midtfyns Fritidscenter.

Ringe Badminton Club er nemlig klar med et nyt tiltag, som skal få de helt små til at spille badminiton.

Klubbens nye tilbud blev fremlagt på klubbens generalforsamling forleden, og som ifø lge formand Erik Post hedder miniton og bliver for børn helt ned til fem år.

- Det bliver en kombination af badminton og leg. Samtidig er der også åbent for, at forældre eller bedsteforældre kan være med, fortæller formanden, og tilføjer.

- Det er jo et forsøg på, at få skabt interesse hos de yngste for at spille badminton. Det er jo de samme unge, de forskellige foreninger kæmper om. Og derfor vil vi også gerne have fat i de yngste, siger Erik Post, som på generalforsamlingen kunne noterer en mindre tilbagegang på ungdomssiden i klubben.

Book en bane

Det blev dog opvejet af en tilgang i den anden ende af skalaen, idet det nystartede hold, Plus 60, har fået flere ældre spillere til klubben, så medlemstallet holdt sig på 240.

Men det skulle gerne forøges i næste sæson, og derfor barsler klubben også med endnu et tiltag. En form for pay and p lay.

- Folk får mulighed for at booke en bane, når de er ledige, og det bliver til dem, som kun vil spille en gang i mellem, forklarer formanden.

Generalforsamlingen bød desuden på genvalg til Jesper Larsen, mens Jens Rasmussen og Henrik Christensen ikke ønskede at forsætte. I stedet blev Lars Petersen valgt ind, mens den sidste bestyrelsesplads står ledig lidt endnu. Ifølge Erik Post skulle den gerne besættes af en forældre til en ungdomsspiller, og det vil derfor ske lidt tættere på sæsonstarten.

Bestyrelsen

Efter generalforsamlingen består bestyrelsen derfor af Erik Post, Henning Larsen, Gitte Elbæk, Jesper Larsen, Lars Petersen og Henrik Elm Jørgensen.

Badminton til de helt små

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce