Badesæsonen er slut for børn

Sæsonen er slut for børn i badebukser på Havnebadet. De kan få fingre og tæer i klemme mellem løse brædder.
Foto: Torsten Cilleborg

Badesæsonen er slut for børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løse brædder, hvor børn kan får fingre og tæer i klemme, forkorter badesæsonen på børnepontonen ved Havnebadet i Faaborg. Her er nu spærret nødtørftigt af med besked om, at færdsel er farlig. Dermed er badesæsonen reelt slut, for så vidt angår børnebassinet.

- Pontonen skal repareres, men det kommer først til at ske, når den er trukket væk og lagt i havn. Det ville alligevel være sket sidst på måneden, så det er næppe de helt store gener, vi påfører børnefamilierne, og under alle omstændigheder må det være i deres interesse, at vi sikrer, at ingen kommer til skade, siger Ole Tyrsted Jørgensen, afdelingsleder i Erhverv og Natur under Faaborg-Midtfyn Kommune.

Han traf beslutningen fredag under en besigtigelse af havnebadet.

- Det, der sker, er, at nogle brædder sidder løse, og når der er bølger på vandet, kan det åbne og lukke nogle sprækker mellem dem. Det kan få ret alvorlige følger, hvis et barn får en finger i klemme i 1000 kilo tryk. Det er en risiko, vi ikke vil løbe. Kunne man så ikke bare skrue brædderne ordentligt fast? Jo, og den løsning valgte vi sidste år, men fordi vi er så langt fremme på sæsonen, foretrækker vi, at få lavet et gennemgribende konstruktionstjek, så vi kan få rettet eventuelle fejl på en langtidsholdbar måde, forklarer Ole Tyrsted Jørgensen.

Badesæsonen er slut for børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce