Billetsalget starter den 1. November 2017.

Avernakø: Med en helt udsolgt festival blev den allerførste Avernax Festival nogensinde en bragende succes. Nu melder holdet bag sig klar til at gentage succesen i 2018, oplyses det i en pressemeddelelse.

Når næste års sommer går på hæld, bliver der igen masser af liv og to glade dage på Avernakøs Munke Strand.

Holdet bag Avernax Festival melder nemlig klar til at tage en tur mere med mad af lokale råvarer, musik fra det danske vækstlag, fællesopvask og midnatsbadning.

- Vi skulle lige trække vejret efter festivalen og gøre regnskabet op, men det hele ser rigtig positivt ud, og heldigvis har vi også opbakning fra ø-boerne til at slå dørene op for Avernax 2018, siger Rune Kjær-Nielsen, der er formand for foreningen Avernax, i pressemeddelelsen.

Avernax Festival en forening og et 100 % nonprofit-foretagende, og de syv midtfynboer i arrangørgruppen arbejder alle frivilligt. Sensommeren er blevet brugt til at evaluere og gøre status, og konklusionen er, at der er både kræfter og økonomi til endnu en festival.

- Vi kan se, at det her godt kan løbe rundt, og vi kan stadig blive helt overstadige over, at det gik så godt. Det var jo ikke givet, at vi kunne lokke folk over Det sydfynske Øhav. Så vi er ikke i tvivl om, at vi skal gøre det her igen," siger Rune Kjær-Nielsen, der varsler ændringer og justeringer på det mere strukturelle plan.

Dog garanterer formanden, at grundkonceptet forbliver det samme: All Inclusive, gode koncerter, ø-romantik, fællesskab m.m.

Avernax Festival 2018 finder sted på Munke Strand den 10.-11. august. /EXP

 

 

Mere om emnet

Se alle
Glad arrangør: Avernax vender tilbage

Glad arrangør: Avernax vender tilbage

Avernax '17: Se billederne

Avernax '17: Se billederne

Avernakø: Festival med det hele - og mere til

Avernakø: Festival med det hele - og mere til