Karen Wandall fik mandag mulighed for at drøfte arbejdsløshedssystemet med beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V). Det gav hende tro på en ændring af et rigidt system.

Ferritslev: - Det gik godt. Selvfølgelig er der grænser for, hvad han kan sige, men jeg har en oplevelse af, at han tog det alvorligt.

Sådan lyder det fra 63-årige Karen Friis Wandall, Ferritslev, efter at hun mandag aften havde besøg af beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V).

I en time drøftede de Karen Friis Wandalls oplevelser med arbejdsløshedssystemet. Et system, som hun kalder rigidt.

- Han kan ikke sagsbehandle enkeltsager som min, men han kunne se, at der er reelle problemer, og at man skal se på det enkelte menneske, forklarer Karen Friis Wandall.

At være et individ er ikke den oplevelse, Karen Friis Wandall har fået, efter hun blev arbejdsløs for ni måneder siden. Tværtimod. Hun oplever, at alle skal passe ind i samme kasse.

- Det kunne han godt se, og jeg tror, at han tager det til sig, og han har også en interesse i mere enkle regler, siger den 63-årige, der nu ser frem til en tilbagemelding fra ministeriet.

Ministerbesøget kom i stand, efter at Karen Friis Wandall inviterede sig selv til samtale hos ministeren. Han kvitterede med et besøg i Ferritslev.

- Det er stadig surrealistisk, at det lykkedes at få Troels Lund Poulsen til at komme, og jeg har stor respekt for, at han gjorde det, siger Karen Friis Wandall.

- For mig er det en personlig oprejsning. Jeg bevarer selvrespekten og forsøger at ændre noget, jeg synes er forkert, siger Karen Friis Wandall, der ikke forventer forandringer, inden hun om et år bliver folkepensionist.

- Men nu er bolden bragt i spil, og så må vi se, om andre tager den op, siger hun.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.

Mere om emnet

Se alle
Ministerbesøg i Ferritslev: Karen bød på kaffe og kritik

Ministerbesøg i Ferritslev: Karen bød på kaffe og kritik

40
Arbejdsløs: Jeg vil til MUS hos Troels Lund Poulsen

Arbejdsløs: Jeg vil til MUS hos Troels Lund Poulsen

1
Læserdebat: Jeg blev fyret efter mobning og sygemelding

Læserdebat: Jeg blev fyret efter mobning og sygemelding