Anna Mette Borring: Özlem Cekic er mit forbillede


Anna Mette Borring: Özlem Cekic er mit forbillede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Özlem Cekic er mit forbillede

Hvem er dit forbillede og hvorfor?

- Politikeren Özlem Cekic. Selv om hun kommer i modvind, tror hun på samtalen og dialogen. Hun vil bare bygge bro og ikke grave grøfter. Hvis vi klæder hinanden fuldstændig af, er der jo mange flere ting, der forener os end adskiller os som mennesker.

Hvis du var dronning for en dag i Faaborg-Midtfyn, hvad var så det første, du ville gennemføre?

- Så skulle al den borgerinddragelse, der findes, gøres meget mere tydelig. Der er masser af grøde rundt omkring, se bare på grusgravene og Polymeren og så videre. Det skulle gøres meget tydeligt for alle, så man kunne se det og blive anerkendt for det. Og så ville jeg lægge kontrollen væk, så man i stedet har tillid til hinanden. Hvis man tør give folk tillid, får man meget større ejerskab og engagement. Det er win-win. Tillid er kodeordet. De fleste vil jo gerne gør deres arbejde godt og brænder for det. Men der er så meget, der ikke kan måles og vejes.

Hvis du skulle udgive din selvbiografi lige nu, hvad skulle titlen på bogen så være?

"Kamp skal der til, skal livet gro." Der er altid kampe, der skal kæmpes, hvis man vil udvikling. Man skal turde tage fat og gå med og være en del af noget. Så vokser man som menneske, omgivelserne vokser, og man vokser med hinanden. Jeg har aldrig kunnet holde mig udenfor, jeg har altid gerne villet blande mig i mange ting.

Hvem vil være den bedste borgmester for Faaborg-Midtfyn Kommune, hvis det ikke kan blive din spidskandidat?

- Du får mig ikke til at pege på nogen hverken til venstre eller højre. Det skal jeg ikke vove mig ud i. Så må jeg bruge vores slogan: "Vi ser ikke til venstre. Vi ser ikke til højre. Vi ser fremad". Vi må tro på Søren Hillers, indtil andet er bevist.

Hvor mange personlige stemmer forventer du, at du får?

- Jeg kan virkelig ikke sætte noget tal på. Men jeg håber, at der er nogle heroppe, som synes, det kunne være fedt, at få et lokalt menneske ind. Jeg håber, at nogle tænker på den erfaring, jeg har med børn og unge og foreningsliv og arbejde med sundhedssektoren.

 

Anna Mette Borring: Özlem Cekic er mit forbillede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce