Anmeldere og soldater begejstrede for "Krigen"


Anmeldere og soldater begejstrede for "Krigen"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

faaborg: Anmelderne, soldaterne og deres familier er begejstrede for den danske "Krigen" med Pilou Asbæk, der vises i Helios hele denne uge.

Konerne oplever, at det, de ser på lærredet, ligner det, de oplevede, da deres mand var udsendt til Afghanistan og kom hjem. En af mændene, Jimmy Solgaard, der flere gange har været i ildkamp mod Taleban, siger til TV2 Nyhederne, at han ofte føler, han bliver fremstillet som en morder. - Her synes jeg, man forstår, at krig ikke er sort/hvidt, at det er mega kompliceret, og at vi gør det så godt, som vi kan, siger han.

Onsdag formiddag kl. 11 vises "Familien Bélier" som babybio, og torsdag klokken 14 vises den igen, nu som torsdagsbio.

Det er en film om 16-årige Paula, der bor med sine døvstumme forældre og bror på et landbrug. Da Paulas musiklærer opdager hendes helt særlige talent for at synge, opfordrer han hende straks til at melde sig til en sangkonkurrence. Men hvad så med familien, som har svært ved at klare sig uden hende...

Lørdag og søndag formiddag kan familiernes glæde sig til at se "Peter Pedal" - og søndag eftermiddag og mandag og tirsdag aften "Pitch Perfect 2"om Fat Amy og Beca, hvis gruppe kommer i problemer efter en meget uheldig opvisning. De fratages retten til at konkurrere i USA, og den noget brogede flok ser derfor ingen anden udvej end at rejse til København for at konkurrere om verdensmesterskaberne.

Danske Birgitte Hjort Sørensen spiller med i den amerikanske film.

Anmeldere og soldater begejstrede for "Krigen"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce