Apoteker Sten Grønveds hudplejeserie "Ultimate" er nomineret ved Allergy Award 2017 og ved Danish Beauty Award.

Faaborg Pharma, som Faaborg-apotekeren Sten Grønved står bag, er nomineret til hele to priser for apotekerens nyeste kvinde-ansigtsplejeserie Ultimate.

Ultimate er en serie uden parfume, parabener og farvestoffer, og har den internationale allergi-mærkning "Allergy Certified," og nu er Ultimates Cleansing Mousse, et renseprodukt, nomineret ved Allergy Award 2017. Den er nomineret i kategorien "Årets bedste hudvenlige produkt til kvinder."

Vinderen kåres i London mandag den 24. april.

Og Sten Grønveds mousse hædres måske flere steder, for den er også nomineret til en Danish Beauty Award i kategorien "Årets danske produkt." Om den vinder her afgøres fredag den 28. april.

- Det er første gang, jeg er nomineret til en pris, så det er lidt sjovt, lyder det fra Sten Grønved.

Han håber, at nomineringerne og eventuelt hæder fører til øget opmærksomhed, og at især de yngre kvinder vil få øjnene op for Ultimate.

Serien blev lanceret sidste år og sælges kun på apoteker. I Faaborg og på Fyn går salget strygende. Og resten af landet er ved at komme med. I efteråret blev der solgt for 500.000 kroner.

- Det kan gå bedre, men apotekerbranchen er et langt sejt træk. Vi kæmper med de store franske mærker, men vi skal nok komme efter det, understreger Sten Grønved.

Til efteråret lanceres tre nye produkter i Ultimate-serien. Næste år lanceres Ultimate i udlandet, og en Allergy Award på mandag i London ville ikke være så tosset i den forbindelse.

  • Jørgensen_Anne

    Af:

    Journalist på redaktionen i Faaborg-Midtfyn Kommune. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og UgeAvisen Faaborg. Er 31 år og bosat i Faaborg.