Afdelingsleder stopper i utide


Afdelingsleder stopper i utide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ÅRSLEV: Niels Petterson kan ikke længere kalde sig leder af Kulturafdelingen i Årslev Kommune. Siden slutningen af juni har han været fritaget fra tjeneste på grund af tillidsbrud. Efter en tænkepause har han selv valgt at stoppe, oplyser kommunaldirektør Annalise Horster.

I en e-mail sendt til redaktionen skriver hun: "Med henvisning til tidligere samtale kan jeg meddele, at afdelingsleder Niels Petterson har meddelt, at han søger nye udfordringer, og at hans ansættelse ved Årslev Kommune derfor ophører".

Den endelige beslutning blev truffet på et møde onsdag, hvor kommunaldirektøren og Niels Petterson deltog sammen med en repræsentant fra hans fagorganisation, Dansk Socialrådgiverforening.

Kommunaldirektør Annalise Horster understreger, at der ikke er tale om en fyring, men derimod om en gensidig aftale. Det er også holdningen i Dansk Socialrådgiverforening, fortæller faglig konsulent Rikke Rydekilde.

- Vores opgave i sådanne sager er at forhandle på vegne af et medlem. Ofte ender det med, at kommunen må betale ved kasse 1. I den konkrete sag kan jeg blot sige, at der er fundet en løsning, som alle kan være tilfredse med. Derfor betragter vi sagen som afsluttet, siger hun.

Det er endnu usikkert, hvem der skal afløse Niels Petterson på posten som leder af Kulturafdelingen i Årslev Kommune. Måske skal der slet ikke findes en direkte afløser, fortæller Annalise Horster.

- En anden mulighed er at foretage ændringer i den måde, vi organiserer forvaltningen på. Det er endnu for tidligt at sige, hvad det ender med. Først skal jeg diskutere sagen igennem med den øvrige ledelse i kommunen, siger hun.

Niels Petterson har ikke ønsket at kommentere sin beslutning om at søge nye udfordringer.

Afdelingsleder stopper i utide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce