Æresmedlem hædres med bænk

På søndag bliver "Erlings bænk" indviet til ære for afdøde Erling Jensen, der var medlem af Socialdemokratiet i mere end 50 år. Fra venstre ses Else Jensen, Rikke Jepsen og Hans Buch Rasmussen (S). FOTO: OLE FRIIS

Æresmedlem hædres med bænk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KVÆRNDRUP: Se godt på den, "Erlings Bænk". På søndag bliver den indviet til ære for afdøde Erling Jensen, som i mange år var en fremtrædende personlighed i Kværndrup. Stellet er rødt, brædderne solide og fundamentet fast som en klippe. Ligesom Erling, fristes man til at sige.

ErlingJensen opnåede således at blive udråbt til æresmedlem af Socialdemokratiet efter mere end 50 års medlemskab.

- Han var en socialdemokrat af den gammeldags slags, der aldrig gik på kompromis med sin samvittighed. Det kendetegnede også hans arbejde i kommunalbestyrelsen gennem 12 år, fortæller viceborgmester Hans Buch Rasmussen, der vil holde en tale ved indvielsen på søndag.

- Bænken er faktisk et løfte fra mig til Erling. Han elskede at gå ture langs byens stier, men klagede ofte over, at der manglede en bænk at hvile sig på. Desværre kommer han ikke til at opleve bænken, men forhåbentlig kan andre have glæde af den. For eksempel til en god politisk diskussion, som Erling elskede, fortæller han.

- Der kan også være unge mennesker, der vil sidde og holde i hånd, tilføjer Erling Jensens enke, Else Jensen, med et smil.

Sammen med sit barnebarn, Rikke Jepsen, er hun denne torsdag mødt op på stisystemet for enden af Muskatvænget i Kværndrup for at se bænken for første gang. Hun vil også være til stede under den officielle indvielse. Det samme vil medlemmer af Socialdemokratiet, øvrige medlemmer af Erling Jensens familie og borgere fra Kværndrup i almindelighed.

Æresmedlem hædres med bænk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce