Ringe: Er man en af de cirka 2400 husstande, der modtager tv-programmer gennem Ringe Fællesantenneforening, så kan det være en god idé at lave en kanalsøgning på sit fjernsyn.

Forleden blev kanalerne omlagt efter kanalafstemningen, og for at få fuldt udbytte kan det være nødvendigt med en ny kanalsøgning, oplyser formand for Ringe Fællesantenneforening, Mogens Enger.

I modsat til tidligere, hvor mellempakken indeholdt ni kanaler, består den nu af 10 kanaler. Det er et krav for at give mulighed for selv at blande kanaler i mellem- og fuldpakken. Derfor har bestyrelsen lagt Kanal 4 fra fuldpakken og ned i mellempakken.

Bland selv-muligheden er også årsagen til, at TV3 og Kanal 5 blevet placeret i grundpakken, og det har de sådan set været siden maj 2017.

Ændringerne gør det nødvendigt med en ny søgning, og er man i tvivl om, hvordan man gør det og hvilke koder man skal benytte, er man velkommen til at kontakte antenneforeningens bestyrelse. Man kan også finde flere informationer på hjemmesiden ringefa.dk.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.