Dagli' Brugsen Brahetrolleborg afholder årsmøde torsdag den 25. februar kl. 17.30 for forretningens omkring 500 medlemmer. Her vil formanden fra butiksrådet, Lene Friis, fortælle om året der gik med møder og arrangementer hvor rådet var involveret, hvorefter uddeler, Rita Jensen for første gang i mange år må fremlægge et regnskab for driften i 2015, noget som COOP tidligere har forlangt skulle holdes indenfor egne vægge.

Derudover vil hun løfte sløret lidt for hvilke nye events, der er i støbeskeen for 2016, og kan allerede nu godt røbe, at der vil komme en ny afdeling i brugsen med glutenfri produkter. Det sker fordi man desværre kan konstatere at flere og flere danskere bliver ramt af glutenallergi, fortæller Rita Jensen.

Der vil også blive valg til mindst ét nyt medlem af butiksrådet, da Karen Månsson har valgt at træde tilbage.

Smørrebrød og øl

Når den mere alvorlige del af årsmødet er overstået, vil der blive serveret smørrebrød fra Korinth Hallens Kantine, og selv om det er velsmagende nok, så kan det blive skyllet ned med masser af smagsprøver af øl fra Midtfyns Bryghus.

Det er ejeren og brygmesteren Eddie Szweda, der selv vil fortælle om de øl der skænkes op, hvoraf flere har vundet nationale, og internationale priser gennem tiden.

Eddie har med succes drevet bryghuset siden 2006, og skulle det gå galt en dag, så ved de der har oplevet ham tidligere at han i morgen kunne starte en karriere som Stand-Up komiker.

Det koster 100 kroner for mad og ølsmagning, og billetter kan købes frem til d. 23. feb. i butikken.

  • Jørgensen_Anne

    Af:

    Journalist på redaktionen i Faaborg-Midtfyn Kommune. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og UgeAvisen Faaborg. Er 31 år og bosat i Faaborg.