Tre hjem i Ringe og to boliger i Faaborg var i weekenden mål for langfingrede kriminelle.

Ringe-Faaborg: Sidste weekend bød på hele syv indbrud i Ringe og nærmeste omegn, og indbrudsbølgen er fortsat i den netop overståede weekend, dog med lidt mindre intensitet.

Denne gang er ugerningerne gået ud over tre boliger i den nordlige del af Ringe, i alle tilfælde fra lørdag sidst på formiddagen til ud på aftenen.

På Mellemager kom en tyv ind ved at opbryde et vindue, og med sig tog tyven flere smykker. Om andet også faldt i den langfingredes smag var ved anmeldelsen til politiet endnu ikke opgjort.

Også to hjem på Hallingager er blevet ramt - givetvis af samme tvyeknægt. I den ene bolig er et sæt guldbelagte manchetknapper forsvundet, mens der fra det andet hjem i hvert fald mangler en bærbar computer, en iphone og et beløb i kontanter.

Også i Faaborg har en eller flere indbrudstyve gjort deres til at ødelægge weekenden i to hjem. Fra en bolig på Strandgårdsvænget er stjålet en ipad, smykker og kontanter, mens der fra en bolig i Strandgårdsparken mangler sølvtøj.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør siden 2009 på Fynske Mediers redaktion i Ringe, hvor jeg laver lokaljournalistik om Midtfyn til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, ugeavisen Midtfynsposten samt fyens.dk og mitfyn.dk. Tidligere lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg. Ansat i Fynske Medier/Fyens Stiftstidende siden 2006.