Ådalscenen drukner i hjælp fra frivillige

På billedet har AP meget kunstfærdigt photoshoppet et flag med tre kranse ind for at illustrere, hvordan den del af Ådalscenen vil tage sig ud under rejsegildet. Privatfoto: Anders Peter Andersen

Ådalscenen drukner i hjælp fra frivillige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allerede få timer efter at foreningen bag Ådalscenen havde efterlyst hjælpende hænder og seks gasgrill til deres rejsegilde, var der gevinst.

Gislev: - Vi sendte en meddelelse ud i går aftes om, at vi mangler hjælpere og seks gasgrill, og her til morgen strømmer det ind med tilkendegivelser fra folk, der gerne vil hjælpe, fortæller formand for Gislev Lokalråd, Anders Peter Andersen (AP) to uger før det planlagte rejsegilde for Ådalscenen.

Men de mange, hurtige tilkendegivelser er kommet lidt bag på ham.

- Der er så mange, der allerede har tilbudt at låne deres gasgrill ud til arrangementet, at vi står i den situation, at vi skal vælge, hvilke af dem, vi vil låne, siger han med et smil.

Til rejsegildet vil der blive budt på gratis pølser og brød samt øl og vand, og antallet af gasgrill er beregnet efter det forventede besøgstal.

- Folk har generelt været meget gode til at komme og tilbyde hjælp til projektet, så det er faktisk gået over al forventning, og vi håber også på at kunne nå at lægge tag på, så folk kan stå i tørvejr, hvis vejret ikke skulle spille med under rejsegildet, siger AP.

Og på længere sigt er formanden også positiv.

- Hvis ikke vi bliver ramt af frost og sne, og arbejdet med at opføre Ådalscenen kan fortsætte i samme tempo, ser jeg meget lyst på muligheden for, at vi kan indvie Ådalscenen den 1. juni, som hele tiden har været vores ønske. Men nu må vi se. Vi kan ikke love, at det holder, lyder det fra AP, inden han haster af sted for at mødes med de frivillige, der har tilbudt deres hjælp.

Rejsegildet finder sted fredag 19. januar kl. 16.30 ved Ådalscenen, og alle er velkomne.

Der er så mange, der allerede har tilbudt at låne deres gasgrill ud til arrangementet, at vi står i den situation, at vi skal vælge, hvilke af dem, vi vil låne.
Anders Peter Andersen

Ådalscenen drukner i hjælp fra frivillige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce