Åbning i FB&IF's fodbold- krise


Åbning i FB&IF's fodbold- krise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: Det holdt hårdt - men der var en åbning, da fodboldafdelingen under FB&IF i aftes i klubhuset på Stadionvej fortsatte jagten på at få en ledelse på plads.

Udgangspunktet for stormødet var en manglende ny formand efter Henrik Brandt-Jacobsen - samt besættelse af to centrale underudvalg, nemlig PR-udvalget og Aktivitetsudvalget.

Med hensyn til ny formand mundede mødet ud i, at Tina Greve - for øjeblikket sekretær i bestyrelsen - overvejer muligheden for at stille op som formandskandidat ved et ekstraordinært årsmøde 6. januar klokken 19.

Et nyt PR-udvalg er på banen - bestående af Frantz Møhring Madsen, Bent Møller, Keld Astrup Sørensen samt Michael Berg. Der er dog ingen af disse, der ønsker at være formand.

- Men vi behøver heller ikke en formand. Vi kender hinanden så godt, at vi nok skal få det til at køre, lød det fra Frantz Møhring Madsen.

En sund afdeling

I aftes tegnede der sig også en mulig sammensætning af et nyt Aktivitetsudvalg. Lars Pedersen, der først havde meldt sig til PR-udvalget, erklærede sig villig til i stedet at indgå i dette udvalg, hvor andre mulige navne er Dan Jørgensen og Erik Madsen.

Cirka 30 var mødt op til aftenens møde - på baggrund af 230 udsendte invitationer til samtlige seniorspillere, ungdomsafdelingens forældre samt old boys-spillerne. I forsamlingen var der nogen skuffelse over, at der tilsammen kun var mødt en halv snes forældre og old boys-spillere op.

Konsulent Erik Andersen fra Fyns Boldspil-Union var leder af mødet, og han erklærede, at han - trods de aktuelle problemer - ser fodboldafdelingen som en sund afdeling, der vil overleve.

Åbning i FB&IF's fodbold- krise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce