Åbent for filmsluserne


Åbent for filmsluserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VÅD INDVIELSE: Over 300 løste billet i går, da Ringe Bio genopstod
RINGE: Klokken var lidt i 12, da en af de frivillige fra operatørkorpset, social- og sundhedsassistent Kirsten Andreassen, gjorde klar til at trykke på START.

Fra sit lille glughul i operatørrummets dunkle hule kunne hun kigge ned i biografsalen, hvor 90 børn og voksne havde bænket sig for at se Disney-filmen "Bjørne Brødre". Blandt dem fire-årige Emma og hendes lillebror, tre-årige Andreas - væbnet til tænderne med popcorn og labre larver. Og med far og mor, Claus og Mette fra Gislev, til at holde i hånd, hvis det blev uhyggeligt.

- Jo, vi tror da nok, vi vil bruge den lokale biograf også fremover. Det er jo billigere end at køre til Odense, lød det fra de to voksne, inden mørket sænkede sig i salen.

De sidste fif

Forinden havde formanden for Ringe Kommunes Børne- og Kulturudvalg, Lene Høst-haab (V), indviet den genopstandne biograf med et par opmuntrende ord og et velrettet klip i en gammel filmstrimmel. Og Henrik Busk fra Midtfynsk Biografforening havde udtrykt ønske om, at byens "nye" biograf må blive brugt af så mange som muligt til så meget som muligt.

Men det vigtigste foregik nu nok oppe i operatørrummet, hvor den tidligere forpagter af biografen, Jørgen Naundrup, lige nåede at give de sidste fif fra sig, inden det gik løs.

- Husk at hvis der sker noget utilsigtet, så tryk omgående på den røde knap dér. Ellers risikerer I, at det går helt galt, lød det fra biografens eks-ejer, der så sandelig har tænkt sig fortsat at komme i biografen.

- Jow, jow da. Men kun for at se film, understregede Jørgen Naundrup, der glædede sig over det dårlige vejr på indvielsesdagen.

- Det er jo perfekt biografvejr!

Over 300 igennem

Det var der åbenbart mange, der var enige i. Midt på eftermiddagen kunne Niels Kai-sov fra biografforeningen konstatere, at 285 personer havde løst billet til de tre indvielsesfilm, "Bjørne Brødre", "Peter Pan" og "Terkel i Knibe". Dertil kom et ved redaktionens slutning ukendt publikumstal til aftenforestillingen "Calendar Girls".

- Vi er skam godt tilfredse. Men nu skal det så vise sig, hvor mange der kommer de næste uger, lød det fra Niels Kaisov, der selv har haft biograf på Sjælland engang.

Åbent for filmsluserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce