Der bliver masser af aktivitet i Broby Fritidscenter mandag formiddag, når 90 ældre indtager hallen for at dyste i badminton.

Deltagerne er 60+ og opefter, og de kommer fra syv forskellige steder på Fyn. Blandt andet Horne, Nyborg, Allesø og naturligvis Nr. Broby.

17 lokale har meldt sig til stævnet, oplyser Jette Nøhr fra Nr. Broby og tilføjer, at selv om socialt samvær og motion er i højsædet, så bliver der med garanti også kæmpet for sejren på banerne.

Det er DGI Fyn, der står som arrangør af stævnet. Det går på tur blandt de syv deltagende klubber, og nu er turen kommet til Nr. Broby. Herefter venter endnu to stævner.

Alle er velkomne til at lægge vejen forbi hallen på mandag, og den første serv kommer klokken 8.30, mens den sidste fjerbold forventes at være afgjort klokken 13. (rvjo)

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.