Faaborg: En 50-årige kvinde er ved Retten i Svendborg blevet idømt en betinget fængselsstraf på 30 dage for tyveri af et større kontantbeløb.

Beløbet, 16.500 kroner og 200 euro, blev stjålet fra den 50-åriges arbejdsgiver, og selv om kvinden nægtede at have taget pengene, så blev hun dømt for lovovertrædelsen.

Ifølge domsudskriften forklarede den nu dømte i retten, at hun rigtig nok tog pengene fra pengeskabet på hendes arbejdsplads. Men de blev lagt i døgnboksen hos Dansk Bank i Faaborg.

Pengene blev dog aldrig registreret i banken, og da kvinden afviste, at kontanterne kunne være lagt i en anden døgnboks, mente domsmandsretten, at hun have taget pengene til sig selv.

Fængselsstraffen blev gjort betinget med en prøvetid på et år, mens erstatningsspørgsmålet blev udskudt til et civilt søgsmål.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.