34-årig fængslet for røveri


34-årig fængslet for røveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: Retten skønnede i går, at der var tale om et røveri-lignende forhold, da en 34-årig mand fra lokalområdet i fredags ved middagstid truede ejeren af tøjbutikken Lise R, efter hun havde afsløret ham i butikstyveri.

Manden blev varetægtsfængslet frem til den 20. august, hvor der allerede var berammet en sag mod manden for to helt andre forhold med berigelseskriminalitet.

Den 34-årige erkendte i retten, at han efter et besøg hos sin læge i Rådhusgården, havde set sit snit til at hugge fire par cowboybukser ved bagindgangen til Lise R.

- Jeg kunne bare lige række ind efter dem, forklarede han i retten.

Og han erkendte også, at han efterfølgende havde solgt bukserne for 100 kroner stykket for at skaffe penge til nervepiller.

Men han nægtede at have optrådt truende i den grad, som butiksejeren og et vidne har beskrevet over for politiet.

Især afstanden mellem de involverede personer divergerede en del i deres indbyrdes forklaringer.

Butiksindehaveren har forklaret, at hun fulgte efter den 34-årige hen over rådhusgårdens p-plads og insisterede på, at han skulle levere det stjålne tilbage. På et tidspunkt smed han bukserne på jorden, drejede om imod hende og nærmere sig med knyttede næver. De parterne var cirka en meter fra hinanden, sagde han ifølge vidnet:

- Jeg har problemer nok. Du skal ikke give mig flere.

Den 34-årige mente, at han befandt sig 10 meter væk fra hende, da de havde talt sammen, og han mente at have givet hende "fingeren", mens han var i bevægelse fremad.

- Jeg truede hende ikke. Jeg bad hende henvende sig til politiet, hvis hun ville mig noget, forklarede han.

Den 34-årige, der er i metadonbehandling på misbrugscentret i Priorensgade, ankede straks dommen om varetægtsfængsling til landsretten.

34-årig fængslet for røveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce