32-årig kvinde dømt for vold

Foto: Michael Bager/Fynske Medier

32-årig kvinde dømt for vold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dramatisk køretur endte i vold - i byretten udløste sagen to måneders betinget fængsel

En 32-årig kvinde er ved Retten i Svendborg blevet idømt en betinget fængselsstraf for vold.

Kvinden blev dømt for at have slået en anden kvinde adskillige gange - blandt andet med knyttet hånd på arme og ben - og for at have kastet en mobiltelefon i hovedet på vedkommende.

Volden skulle være fundet sted, mens de to kørte i bil og på den 32-åriges bopæl i Kværndrup. Volden blev begået fra den 29. august om eftermiddagen og frem til den 1. september. Hvorfor kvinden overfaldt den bekendte kvinde og nu er endt med en voldsdom, er uvist.

I retten erkendte den midtfynske kvinde at have givet mere end et slag med knyttet hånd, men nægtede sig ellers skyldig. Hun nægtede også at have slået med en nøglesnor samt at have kastet med mobiltelefonen. Dommerne lagde dog vægt på ofrets forklaring, som de betegnede som sikker og troværdig.

Undervejs forklarede vedkommende også, at slagene med nøglesnoren var sket i sjov, og derfor blev kvinden frikendt for det punkt.

Straffen blev to måneders betinget fængsel med en prøvetid på to år. Den 32-årige skal være under tilsyn af Kriminalforsorgen og have psykiatrisk behandling.

Ofret slap fra overfaldene med blå mærker. (rvjo)

32-årig kvinde dømt for vold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce