Ringe: En 31-årig mand fra Kværndrup blæste på en stribe paragraffer i lovgivningen, da han fredag sad bag rattet i en bil i Jernbanegade i Ringe. Det blev afsløret, da en politipatrulje bad manden blæse i et alkometer - med udslag ud over det lovlige til følge.

Betjentene vurderede samtidig, at manden også var påvirket af stoffer, og da den 31-årige er frakendt retten til at køre bil, burde han slet ikke have bragt sig i den ærgerlige situation.

Man kunne tro, at den 31-årige havde forsøgt at snige branderten hjem i en af døgnets mange mørke timer, men anholdelsen skete i stedet ved højlys dag klokken 13.36.

Ud over, at den 31-årige ikke burde have siddet bag rattet, burde bilen heller ikke have været ud at køre. Nummerpladerne var nemlig afmeldt, oplyser Steen Foged fra Fyns Politi.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør siden 2009 på Fynske Mediers redaktion i Ringe, hvor jeg laver lokaljournalistik om Midtfyn til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, ugeavisen Midtfynsposten samt fyens.dk og mitfyn.dk. Tidligere lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg. Ansat i Fynske Medier/Fyens Stiftstidende siden 2006.