31-årig har 10 års jubilæum: Fik sin egen frisørsalon, før hun var udlært

Charlotte Jørgensen har haft sin egen frisørsalon i Årslev gennem 10 år, og de seneste to år har det været på den adresse, hvor hun bor med sin mand og to børn. Foto: Kurt Rasmussen

31-årig har 10 års jubilæum: Fik sin egen frisørsalon, før hun var udlært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For Charlotte Jørgensen kunne det ikke gå hurtigt nok med at få sin egen frisørsalon, og 1. april er det 10 år siden, hun som 21-årig kunne åbne Hairstyle i Årslev

Årslev: Det er ikke nogen aprilsnar. Charlotte Jørgensen kan som kun 31-årig fejre 10 års jubilæum med sin egen frisørsalon den 1. april.

- Jeg havde ikke engang bestået min svendeprøve, da mine forældre købte den gamle BG-bank på Stationsvej, og vi fik indrettet en frisørsalon, siger indehaveren af frisørsalonen Hairstyle på Banevej 1 i Årslev.

Min far spurgte, "skal vi gøre det", og efter nogle måneder med ombygning var jeg klar til at starte op som selvstændig 1. april 2008, lige efter jeg var blevet udlært i marts måned
Charlotte Jørgensen.

Pigedrøm

Dermed fik hun et ønske opfyldt, der havde været længe undervejs.

- Det har altid været en lille pigedrøm. Siden jeg var lille, har jeg altid pillet i mine forældres hår og lagt makeup på dem, og hvad de ikke har været udsat for gennem årene, siger Charlotte Jørgensen med et smil og fortæller, at hendes far ikke var sen til at følge op på hendes ønsker, da de tidligere banklokaler i Årslev blev til salg i 2007.

- Min far spurgte, "skal vi gøre det", og efter nogle måneder med ombygning var jeg klar til at starte op som selvstændig 1. april 2008, lige efter jeg var blevet udlært i marts måned, fortæller Charlotte Jørgensen.

Voksenansvar

De næste syv år nåede hun at få to ansatte, to elever i salonen og to børn i privaten, og sidstnævnte betød, at hun valgte at flytte salonen fra Stationsvej til hjemmet på Banevej i Årslev.

- Det var et stort ansvar både at have to små børn og flere ansatte i salonen samtidig, så jeg besluttede mig for, at jeg ville drive min salon alene, siger hun og fortæller, at hendes mand, der er selvstændig med sin egen vognmandsforretning, bakkede op om hendes planer og hjalp til med at få bygget en 70 kvadratmeter stor salon som tilbygning til familiens bolig.

- Her er det nemmere at fokusere mere på familien og på kunderne, for der er mange ting, der følger med, når man har ansatte, og jeg kunne se nogle store fordele i at have salonen her, for så er der nogen, når børnene kommer hjem fra skole og kan føle den tryghed, det giver, forklarer Charlotte Jørgensen.

Fremtidssikring

Men et hurtigt kig rundt i salonen afslører, at den er indrettet med tre frisørstole.

- Kan du betjene tre kunder ad gangen?

- Nej. Jeg kan klare to kunder ad gangen, men da vi byggede salonen, valgte jeg at gøre plads til en ekstra stol, for jeg vil jo ikke udelukke, at jeg igen kan ansætte en elev, siger hun og ligner én, der hviler i sig selv.

- Men lige nu nyder jeg den frihed, der ligger i at være alene om det, for en elev må for eksempel ikke stå alene i salonen, og jeg vil jo gerne kunne planlægge at være tættere på børnene, siger hun med et smil.

Og hvad angår selve 10-årsfejringen, har Charlotte Jørgensen valgt at tage forskud på glæderne.

- Mit jubilæum falder i påsken, så jeg har valgt at holde min reception onsdag den 28. marts, hvor alle er velkomne, siger hun og fortæller, at der vil blive serveret tapas og lidt at drikke.

31-årig har 10 års jubilæum: Fik sin egen frisørsalon, før hun var udlært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce