300 løbere vil fylde den mørke skov

Det her syn vil man kunne opleve i Holstenshuus-skoven lørdag aften, når 300 orienteringsløbere begiver sig ud i den mørke skov med kort, kompas og natlampe. Privatfoto

300 løbere vil fylde den mørke skov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faaborg Orienteringsklub er vært for DM i natorienteringsløb lørdag aften, hvor der bliver usædvanlig livlig aktivitet i Holstenshuus-skoven.

Holstenshuus: Det er ikke noget helt almindeligt orienteringsløb, der finder sted i Holstenshuus-skoven lørdag. Det foregår nemlig efter mørkets frembrud og begynder omkring klokken 20, hvor cirka 300 løbere i alle aldre fra hele landet skal finde rundt i den mørke skov på baner vekslende mellem to og 11 km.

De er udstyret med kort og kompas og selvfølgelig en natlampe, der kan hjælpe dem med at finde posterne, som i dagens anledning er forsynet med reflekser.

- Det er et specielt og imponerende syn, når flere hundrede løbere mellem klokken 20 og 22 bevæger sig rundt i den mørke skov på samme tid, fortæller Morten Lassen, presseansvarlig i Faaborg Orienteringsklub.

- Stævnepladsen bliver de fantastiske omgivelser ved Holstenshuus Gods, hvor et fint samarbejde med godsejer Ditlev Berner har muliggjort en særdeles spektakulær ramme om løbet og afslutning på alle baner, fortsætter Morten Lassen.

De tilmeldte løbere er i alderen mellem 10 og 90 år, og da løbet som alle orienteringsløb er for både bredden og eliten, er der også løbere fra det danske landshold tilmeldt.

Desværre er to af Faaborg Orienteringsklubs egne topløbere, Tue Lassen og Emma Klingenberg, ikke tilmeldt. Tue Lassen er skadet, og Emma Klingenberg er forhindret i at komme. Men klubbens landsholdsløber Caroline Gjøtterup er tilmeldt og er en af de store favoritter i D21-rækken.

Hos herrerne er Søren Bobach fra OK Pan Aarhus også tilmeldt, og som landsholdsløber og tidligere verdensmester er han naturligvis også blandt de helt store favoritter.

300 løbere vil fylde den mørke skov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce