28-årig dømt for vold og trusler


28-årig dømt for vold og trusler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faaborgenser skal fire måneder i fængsel efter en våd aften, der gik helt over gevind med slag, spark og spritkørsel

FAABORG: - Vi har fundet det fuldt forsvarligt at tilsidesætte din forklaring, som ikke stemmer overens med de andre vidner overhovedet.

Sådan lød dommer Mette Langhorns besked i går i byretten i Svendborg, da hun afsagde dommen over en 28-årig mand fra Faaborg. Dommen lød på fire måneders ubetinget fængsel, samt betinget frakendelse af kørekortet og en bøde på 12.000 kroner.

Manden, der er selvstændig håndværker og far til tre, var tiltalt for 3. marts i år at have uddelt spark og knytnæveslag, både på beværtningen Oasen og dernæst på Harlem Pizza. Desuden var han tiltalt for spirituskørsel den pågældende aften og trusler mod de to politibetjente, der anholdt ham og kørte ham til Odense.

- Står hele det her hændelsesforløb lysende klart for dig? spurgte anklager Vibeke Toft den tiltalte.

- Det vil jeg mene, lød svaret, fra manden, der nægtede sig skyldig i alle anklager. Men en række vidneforklaringer viste dog noget andet.

Drak 10 genstande

På retsmødet i går fremgik det, at den tiltalte i løbet af en til to timer efter eget udsagn havde indtaget omkring 10 genstande på Oasen.

På et tidspunkt kom den 28-årige op at toppes med en bekendt, som han følte sig provokeret af.

Det ender med, at den nu dømte angiveligt tager kvælertag på den anden og holder ham hen over bordet. Bartenderen vil lægge sig imellem og få den voldelige gæst ud af værtshuset. I den forbindelse indkasserer bartenderen et knytnæveslag, så han mister en tand, samt et spark på armen, der resulterer i et brud.

Den 28-årige forlader Oasen, og ifølge vidner kører han i sin varevogn fra Oasen op til Harlem Pizza i Torvegade, hvor han bestiller pizza. Her ser han sig - uvist hvorfor - gal på en tilfældig kunde i pizzeriaet, som modtager et knytnæveslag i ansigtet.

- Jeg beder ham om at slappe af. Så får jeg én på hovedet igen, forklarede det forurettede vidne i retten.

Da han vender sig for at gå ud af pizzeriaet sparker tiltalte ham midt på ryggen.

- Har du nogen fornemmelse af, hvorfor du modtager de her spark? spurgte anklageren.

- Jeg aner det ikke. Jeg mener ikke, at jeg har provokeret ham, lød svaret i retten, hvor det endvidere kom frem, at den tilkaldte politipatrulje, der under forløbet er ankommet til Faaborg, anholder den 28-årige og lægger ham i håndjern ved pizzeriaet.

På vej mod Odense, opstår der tumult på bagsædet af politibilen. Den tiltalte truer med at sparke betjenten, der fører bilen. Betjentene benytter derfor peberspray.

Den 28-årige er tidligere dømt for vold. Han accepterede dommen i går.

28-årig dømt for vold og trusler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce