24 minutters Fitness: Konceptfitness kommer til Ringe

Loops træningskoncept sender brugerne igennem 16 maskiner og øvelser på kun 24 minutter. Foto: Loop

24 minutters Fitness: Konceptfitness kommer til Ringe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fitnesskæden Loop, som sælger sig selv på 24 minutters fitness, åbner lørdag den 25. august dørene til nyt center på Bygmestervej i Ringe.

Ringe: I forlængelse af den store designmøbelbutik Trend Bazaar på Bygmestervej i Ringe, er en forvandling i gang. Det tomme lokale, forvandles i disse dage til et fitnesscenter, der bryster sig af et koncept, hvor 24 minutters træning er rigeligt.

Fitnesskæden Loop kører et såkaldt cirkeltræningskoncept, hvor de trænende bruger 45 sekunder på hver af de 16 maskiner i 24 minutter. Konceptet om cirkeltræning er baseret på såkaldt "Høj Intensiv Interval Træning". Det er et koncept, som centerleder Eva Davidsen mener, er et godt alternativ til de mange timer, folk kan bruge i andre fitnesscentre:

- Kroppen har nok af cirka en halv times puls og styrke. Vi har en bred vifte af motionister, der har fundet ud af, hvor effektiv vores træning er. Samtidig er vores maskiner ergonomiske, så de indstilles efter den trænendes vægt og mindsker derfor overlast, fortæller Eva Davidsen. Hun ser på nuværende tidspunkt heller ikke Loop som en direkte konkurrent med Ringes øvrige centre, men kalder det for et supplement til byens fitnessbrugere.

Med over 100 tilmeldte medlemmer før åbningen tror Eva Davidsen på, at Loop passer godt ind i Ringe.

Kroppen har nok af cirka en halv times puls og styrke. Vi har en bred vifte af motionister, der har fundet ud af, hvor effektiv vores træning er. Samtidig er vores maskiner ergonomiske, så de indstilles efter den trænendes vægt og mindsker derfor overlast.
Eva Davidsen, centerleder hos Loop Fitness

Træning i børnehøjde

Centret på Bygmestervej kommer til at bestå af to cirkler med 16 maskiner i hver. Den ene cirkel er tilgængelig for alle, mens den anden cirkel er tiltænkt en hel særlig målgruppe af centrets gæster. Loop tilbyder også en børnering, hvor børn i alderen 8-14 kan træne med samme koncept:

- Vi tilbyder centrets yngste brugere vores kidz-cirkeltræning. Den er lidt anderledes og er specielt indrettet til børn. Vi mener, at fitness til børn er helt okay, når bare det bliver gjort ordentligt. Vi kan også se fra børnene i Faaborg, at de synes det er sjovt, siger Eva Davidsen.

Loop Fitness åbner i Ringe den 25. august og tilbyder alle interesserede en gratis prøvetime.

24 minutters Fitness: Konceptfitness kommer til Ringe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce