170 deltagere i aktiv weekend


170 deltagere i aktiv weekend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En konditor, der kæler for det detaljen i hjemmelavet julekontekt, og streetdance er blot to tilbud, som trækker folk til

RINGE: Med cirka 170 deltagere kommer efterskolen til at summe af aktiviteter lørdag-søndag, når der er aktiv weekend på skolen med deltagelse af elever såvel som folk udefra.

Arrangørerer er Espe Husflid, Midtfyns Husflid og Ringe Fri- og Efterskole, og der er fortsat ledige pladser på nogle af aktiviteterne.

- I stor udstrækning er det efterskolens elever, som deltager i »streetdance« med instruktør Mark Ray fra Oure, men ellers er konceptet, at holdene skal blandes med deltagere både fra skolen og udefra, oplyser Marianne Mortensen (6262 4252), som fortsat tager mod tilmeldinger.

Tilbudene er mange denne aktive weekend, men på nogle af aktiviteterne er der dog fyldt op.

Til aktiviteterne hører så vidt forskellige ting som at gå i rollespilsværksted, og at gå i konditorværksted med konditor Jan Toft, som på den måde kommer julen i forkøbet og står i spidsen ved fremstillingen for feinsmeckere, det vil sige hjemmelavet julekonfekt, chokoladedekorationer og julebagværk. Desuden kan der arbejdes med små figurer i fedtsten, produceres langbuer, fremstilles transfers på tekstik (dekorationer), og male akvarelmaling.

Alle aktiviteter har tilknyttet en instruktør, således også ved fremstillingen af knive, ved scrapbooking, trædrejning, smykkefremstilling, decoupage, papirfletning, pileflet, smedning og filtning samt bevægelse, og det vil sige at arbejde med øvelserne »de fem tibetanere«.

- Det er sjovt at være med, siger Marianne Mortensen ikke kun om det at deltage i aktiviteterne, men også samværet med så mange forskellige slags mennesker.

170 deltagere i aktiv weekend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce