17-årig bilist stoppet i kæmpebrandert


17-årig bilist stoppet i kæmpebrandert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TØMMERMÆND: Ung mand forsøgte at stikke af fra politiet
RINGE: En 17-årig mand fra Ærøskøbing har for alvor fået noget at tænke over. Efter en våd aften blev han lørdag ved 23-tiden anholdt af politiet på Algade i Ringe. Han er nu sigtet for blandt andet spirituskørsel og for at modsætte sig anholdelse. Men måske bør den 17-årige være taknemmelig for, at køreturen endte på denne måde, fortæller vagthavende ved politiet i Svendborg, Palle Pedersen:

- Det er utroligt, at der ikke skete personskader. Da vi anholdt den 17-årige, var han så beruset, at han ikke vidste, hvor han befandt sig henne.

Tidligere på aftenen kom den unge mand fra Ærøskøbing kørende ad Rute 9 i sydgående retning mod Ringe. Andre bilister alarmerede politiet, fordi bilen slingrede meget kraftigt.

Han blev dog først stoppet af en vægter på Algade, hvor han kørte imod ensretningen.

Da politiet mødte frem lidt senere, forsøgte den 17-årige at stikke af, men nåede ikke langt. Siden gjorde han stor modstand, da han blev iført håndjern, oplyser vagthavende Palle Pedersen.

Den unge bilist er derfor sigtet for ikke mindre end fire forskellige forhold. Ud over sigtelsen for spirituskørsel drejer det sig om en sigtelse for at stikke af fra politiet, for at modsætte sig anholdelse og endelig for at køre bil uden at eje et kørekort.

Bilens ejer, en 19-årig mand fra Glamsbjerg, er ligeledes sigtet i sagen, fordi han lod sin kammerat sidde bag rattet. Ejeren sad med på passagersædet under hele køreturen. Hvorvidt han også var påvirket af spiritus vides ikke.

Den 17-årige bilist var i politiets varetægt fra lørdag til søndag, hvor han blev afhørt i sagen. Politiet afventer stadig resultaterne af en blodprøve, der kan angive den nøjagtige promille. Den unge mand fra Ærøskøbing var angivelig så fuld, at han ikke var i stand til at puste i ballonen.

17-årig bilist stoppet i kæmpebrandert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce