Faaborg: Det var på flere punkter et vellykket kunstertræf, der løb af stablen i Faaborg i den netop overståede weekend.

Men for kunstner Solvejg Kingo, der er en del af Galleri Riborg i Faaborg, fik træffet en kedelig afslutning.

Kunstnerens maskot, et billede med navnet Erna, blev nemlig stjålet i løbet af søndagen.

- Det er brandirriterende, at der er sådan et stort og flot arrangement, og så sker sådan noget. Sidste år var det bannere, der blev stjålet, siger Solvejg Kingo.

I løbet af dagen stod billedet og reklamerede for Galleri Riborg i Vestergade ud for Danmission i forbindelse med Kunstnertræffet.

Men ved lukketid klokken 16 var billedet, som er lavet på en træplade, væk.

- Den er tung, så det er ikke bare blæst væk. Det er ikke fordi, at det har den store værdi. Men det har betydning for mig, så jeg vil meget gerne have det tilbage, siger kunstneren.

Ifølge Solvejg Kingo er der tale om en 60x60 cm MDF-plade, og hvis man ser billedet eller har andre oplysninger i sagen, kan Solvejg Kingo kontaktes på telefon 40 16 08 32.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.