16 frække år i Ringe: Boller til fødselsdagsfest i swingerklub

Afrodite Club i Ringe åbner dørene for alle, der kunne være interesseret i at lære mere om livet som swinger, når de holder åbent hus og fødelsdagsweekend d 14. og 15. september

16 frække år i Ringe: Boller til fødselsdagsfest i swingerklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter 16 år som aktiv swingerklub, inviterer Afrodite Club i Ringe alle interesserede ind bag de mørke gardiner til åbent hus og fødselsdagsfest 14. og 15. september.

Ringe: For nyligt bragte vi historien om Danmarks hyggeligste swingerklub, Afrodite Club, på Banevænget 57 i Ringe. Her beskrev vi, hvordan klubben for mange af dens gæster var som et andet hjem. Er man stadig nysgerrig på livet som swinger, afholder klubben åbent hus arrangement fredag 14. september kl. 14-17.30.

Her vil der i bedste Afrodite Club-stil blive serveret kaffe, kage, sodavand og vin. Alle deltager vil have mulighed for at få et indblik i tilværelsen på swingerklubben. Her kan man få indsigt i swingerhistorien, samt hvad man skal holde øje med i klubben som nyt medlem, positivt som negativt.

Det er en vigtig aften hvis man spørger medejer af Afrodite Club, Stella Spælling. Det er lige så meget en bekræftende aften som en afkræftende:

- Det er vigtigt for os at gøre op med moralen. Mange tror de ved, hvad det vil sige at swinge, men har kun hørt lidt hist og pist. Derfor vil vi gøre op med fordommene, og de nysgerrige kan få stillet deres sult. At swinge er jo en livsstil og ikke blot ligesom badminton hver onsdag, fortæller Stella Spælling.

Hun fastslår samtidig, at målet med aftenen er primært at oplyse folk, mere end det handler om at få nye medlemmer. Dog vil der være almindelig klubaften efter arrangementet, hvor nye interesserede kan få tre måneders gratis medlemskab.

Sidste år til åbent hus var der samlet 150 nye mennesker, der kiggede forbi klubben.

Det er vigtigt for os at gøre op med moralen. Mange tror de ved, hvad det vil sige at swinge, men har kun hørt lidt hist og pist. Derfor vil vi gøre op med fordommene, og de nysgerrige kan få stillet deres sult. At swinge er jo en livsstil og ikke blot ligesom badminton hver onsdag.
Stella Spælling, medejer af Afrodite Club

16 år med swing

Er man blevet helt hooked på at skulle swinge efter åbent hus, kan man komme tilbage i klubben dagen efter lørdag d. 15. september fra kl. 20 til boller og lagkage. Her fejrer klubben 16 års fødselsdag i Ringe med flere gratis medlemskaber og en flaske vin til hver sjette tilmeldte.

Stella Spælling er glad for at kunne fejre klubbens milepæl som Danmark hyggeligste swingerklub:

- Københavnerklubberne kalder os for en mormorklub, men det er jo nærmest et kompliment. Kaffe og kage er jo indbegrebet af hygge, og københavnerne kommer jo alligevel og besøger os, griner Stella Spælling.

16 frække år i Ringe: Boller til fødselsdagsfest i swingerklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce